Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef till byggföretaget BRIXLY AB

EkonomichefGöteborg

Vill du ha möjlighet att kombinera din arbetsdag fylld av spännande arbetsuppgifter, inspirerande kollegor och ett bolag som arbetar värderingsstyrt?

Vi söker en verksamhetsinriktad och analytisk person som har förmågan att ur data och information se helheten och fatta affärsmässiga beslut. Du kommer få det övergripande ekonomiansvaret och till din hjälp kommer du ha 5-6 personer i ditt team.

För rollen som ekonomichef på BRIXLY så krävs passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse- som vi tror och hoppas du har! Om detta känns som ett spännande steg i din karriär – sök då rollen redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergripande ekonomiansvar, med personalansvar för 5-6 personer
  • Bokslut och årsredovisning
  • Ekonomiuppföljning och dokumentation av rapporter och nyckeltal
  • Erfarenhet av koncernredovisning
  • Hantera projektutvecklingsbolag, ca 25 dotterbolag
  • Ledningsgruppmedverkan
  • Medverkan vid bolagsaffärer

Du är en proaktiv person med ett starkt driv och engagemang och du trivs i en föränderlig miljö där du har stor möjlighet att påverka. Du kommer att arbeta mot såväl lönsamhets- som tillväxtmål med fokus på företagets finansiella utveckling. Du ansvarar för budget- och prognosarbetet samt löpande ekonomisk uppföljning av verksamheten.

I rollen som ekonomichef kommer du kunna påverka verksamhetsstyrningen i en roll där du är högst delaktig i beslutsfattandet gällande BRIXLY´s fortsatta tillväxtresa.

En stor del av rollen är att arbeta med processförbättringar och effektiviseringar, där rutiner och ansvarsområden ständigt ses över för att säkerställa det mest effektiva arbetssättet.

Du kommer ansvara för att bygga och upprätthålla goda relationer med relevanta samarbetspartners, och du följer löpande utvecklingen på ekonomiområdet och föreslår nya lösningar som kan gynna bolaget och dess kunder. Du ansvarar för bolagsavtal och andra avtal kopplat till ekonomi och du förhandlar om det som berör din avdelning löpande.

Du ansvarar för ekonomiteamet, som i dagsläget består av fem/sex personer och du sitter med i BRIXLY´s ledningsgrupp. Du rapporterar till bolagets VD.

Vem är du?

Du är en ödmjuk och prestigelös person, men kan vara tydlig om och när det behövs. Du är en ansvarstagande person som brinner för ditt arbete, och som är van att arbeta operativt och kavla upp ärmarna när det behövs! Du är pedagogisk och lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera över gränserna och har stort intresse för verksamheten. Vidare har du en hög analytisk förmåga och är noggrann och strukturerad. Vi ser att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen är det viktigt för oss att du brinner för utveckling, är driven och tycker om att arbeta med förändringsledning och laganda.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar BRIXLY med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg 0733-80 77 88 Elin Antonsson 0709-31 87 69.

Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

Sök jobbet

Om Brixly AB

Brixly AB är e9 av de ledande byggentreprenadföretagen i västra Sverige med verksamhet från från Strömstad till Halmstad, från Småland upp till Värmland och Örebro. Företaget har ett brett erbjudande inom bland annat byggentreprenad, bygg- och skadeservice samt projektutveckling. Bolaget omsätter drygt 2,2 miljarder kronor och har nära 500 anställda. Brixly har ett stort samhällsengagemang, främst inom barn- och ungdomsidrotten och arbetar aktivt för ökad jämställdhet och mångfald i branschen.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv