Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef till AVISEQ

EkonomichefStockholm

Söker du en roll som Ekonomichef hos ett bolag som bidrar till samhällsnytta? Vill du ha en affärsnära roll där du också får möjlighet att utveckla processer och rutiner så kan denna roll, placerad vid Arlanda, kanske vara din nästa utmaning.

Vad kan AVISEQ erbjuda dig?
AVISEQ är en ledande aktör inom underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi jobbar med radar-, radio-, och navigationssystem, terminalutrustning, infrastruktur och IP-nätverk. Som Ekonomichef hos oss får du en såväl strategiskt som operativ roll. Du jobbar nära VD i det affärsmässiga arbetet, är medlem av ledningsgruppen och har personalansvar för två medarbetare. Den löpande redovisningen sköts av ett SSC.

Du har det övergripande ansvaret för såväl legal som operativ rapportering. Då vi sedan relativt nyligen ingår i LFV-koncernen är en viktig del av ditt arbete kontinuerlig utveckling av processer och rutiner. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av redovisning och rapportering, gärna från en regelstyrd verksamhet. Du har god affärsförståelse, har du även erfarenhet av en projektdriven sådan är det ett extra plus.

Denna roll rapporterar till VD och är placerad på vårt kontor vid Arlanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Medlem i företagets ledningsgrupp
 • Personalansvar för två medarbetare – Controller samt Inköp
 • Övergripande ansvar för såväl legal som operativ rapportering
 • Ansvara för ekonomifunktionen och säkerställa att tidsplaner, lagar och regler efterlevs.
 • Medlem av ledningsgrupp
 • Årsredovisning och inkomstdeklaration
 • Ansvar för budget, prognos och uppföljning
 • Ansvar för koncernrapportering till moderbolag
 • Framtagande av ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
 • Cash-flow
 • Säkerställa instruktioner och rutiner
 • Driva arbetet med kontinuerlig processutveckling
 • Stötta och vara rådgivande i ad hoc –frågor till VD och organisationen avseende ekonomiska frågor.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av att ansvara för en ekonomiavdelning. Du behöver behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift samt ha ett intresse för möjligheterna med olika systemstöd. För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att växla mellan detaljfokus och en strategisk överblick. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med dokumenterad ledarerfarenhet och som drivs av att bidra till både företagets och dina medarbetares utveckling. En framgångsfaktor i denna roll är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer.  Denna roll kräver godkänd säkerhetsprövning.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar AVISEQ med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande – varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Sök jobbet

Om AVISEQ

AVISEQ AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ omsätter cirka 250 MSEK, har cirka 210 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar! För mer information vänligen se www.aviseq.se
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv