Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef GoCo Health Innovation City

EkonomichefGöteborg

Som Ekonomichef på GoCo kommer du få en viktig och betydande roll, där din möjlighet till påverkan är stor. Vi söker dig som har ett starkt affärsfokus och som vill vara med på GoCo´s spännande resa!

Du kommer få ett helhetsansvar för företagets ekonomifunktion samt få en bred roll där du bör ha förståelse för samtliga ekonomirelaterade arbetsuppgifter inom organisationen. Du kommer ansvara för den ekonomiska rapporteringen samt analys och resultatuppföljning. Vectura, ett helägt dotterbolag till IAB, ansvarar för redovisning och rapportering.  Så samarbetet med Vecturas ekonomifunktion är central.

Stort fokus kommer ligga på de mer affärsnära frågorna där du förväntas vara en aktiv och proaktiv businesspartner till organisationen. Vidare medverkar du i budgetarbetet samt tar fram årliga affärsplaner och prognoser. Du kommer också att säkerställa att procedurer och rutiner finns på plats, samt utveckla dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektuppföljning (fastighetsprojekt och exploateringsarbeten m.m.)
  • Framtagande av beslutsunderlag och presentationer till ledning, styrelse och ägare
  • Ansvar för framtagande och uppföljning budget, prognos och affärsplan
  • Utveckla och dokumentera processer
  • Analys och uppföljning av resultat, kassaflöde, projekt och nyckeltal
  • Stöd till personal avseende rutiner, fakturahantering, tidrapportering med mera
  • Tillse att hyresaviseringar utförs
  • Kontakt med revisorer
  • Ansvara/bistå i finansieringsfrågor med tillhörande underlag
  • Ha likviditeten under kontroll med tillhörande likviditetsprognos

 

Din Profil:

Vi tror att din personlighet är en framgångsfaktor! Du är en prestigelös, serviceinriktad och ansvarstagande person som brinner för ditt arbete. Vi tror också att du har en hög analytisk förmåga och är noggrann samt flexibel i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och drivs av att förändra och förbättra. Du är pedagogisk, har lätt för att kommunicera över gränserna och har god förståelse för verksamheten.

Fokus i rollen kommer vara att fortsätta skapa en ekonomifunktion som kan vara med på den tillväxtresa som bolaget befinner sig i. Det finns mycket på plats idag, men man vill gärna finna ytterligare synergier i processerna för att kunna arbeta mer effektivt.

Vi söker dig som har en högre ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll såsom Ekonomichef eller Controller. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande verksamhet såsom inom fastighetsutveckling- och/eller byggbranschen, gärna i en entreprenöriell miljö.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar GoCo Health Innovation City med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Målberg på telefon 0733- 80 77 88 eller Martin Forssell på telefon 0733-81 36 33.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Om Gothenburg CoValley AB

Med AstraZeneca som närmsta granne utvecklas GoCo Health Innovation City i Mölndal. Det är en ny stadsdel för Life science, som kommer attrahera företag, organisationer, forskare och entreprenörer från hela världen, som vill samarbeta för att hitta nya lösningar på morgondagens hälsoutmaningar.
Projektet sträcker sig bortom traditionell stadsutveckling, eftersom det inte bara handlar om att skapa en levande stadsdel. Vi ska dessutom underlätta för alla som verkar här att mötas och utbyta idéer för att accelerera hälsoinnovation. Det kräver fastighetsutveckling i högt tempo i samarbete med många olika parter. Flera processer är igång samtidigt, drivs agilt och kräver att vi som arbetar här både kan och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt.
Bakom GoCo Health Innovation City står Next Step Group (stadsutvecklare i Göteborg och där Balder är delägare) och Vectura (Investors fastighetsbolag) tillsammans med våra samarbetspartners, bland andra AstraZeneca, Mölndal Stad, Sahlgrenska Akademin i Göteborg med flera.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv