Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomiansvarig till Flood Herslow Holme

EkonomiansvarigMalmö

Välkommen till oss! Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Stockholm och Malmö. Vi är beroende av kompetenta medarbetare, därför lägger vi ner mycket arbete för att vara en arbetsplats där alla trivs, oavsett titel. Vi värdesätter friskvård och ger gärna våra anställda ett stort inflytande över sin arbetsplats och arbetssituation. Vi samarbetar dagligen mellan kontoren och har en fin kultur.

Rollen som ekonomiansvarig hos oss är bred och du erbjuds att arbeta med det mesta inom ekonomiområdet. Du kommer ha ett nära samarbeta med samtliga delägare och du rapporterar till VD Anna som är en lyhörd ledare som välkomnar nya idéer och arbetssätt. Tjänsten är placerad på vårt fina kontor ett stenkast från Centralen i Malmö. Det finns möjlighet att jobba 80 – 100 %.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring
  • Månads- och årsbokslut
  • Budget och prognosarbete
  • Skatteredovisning
  • Moms, inkomst och arbetsgivardeklarationer
  • Ansvara för leverantörs- och kundreskontra
  • Förbättring av rutiner och processer

 

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har eftergymnasiala studier inom ekonomi och har erfarenhet som ekonomiansvarig eller redovisningsansvarig. Att förstå och vidareutveckla processer är något du tycker är roligt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt mån om att leverera med hög kvalité. Du är duktig på att arbeta självständigt med eget ansvar, är prestigelös och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

 

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar FHH med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 070-3755075, kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Sök jobbet

Om Flood Herslow Holme

Flood Herslow Holme erbjuder juridiska tjänster inom merparten av de affärsjuridiska kompetensområdena. Våra klientrelationer bygger på långsiktighet och våra klienter är i första hand ägare till verksamheter som representerar stora värden. Vi strävar alltid efter att få ett helhetsgrepp och att hitta den bästa lösningen, anpassad efter klientens specifika behov. Vi har ca 30 medarbetare varav 24 jurister. Våra kontor i Stockholm och Malmö erbjuder, bortsett från obeståndsområdet som enbart finns i Stockholm, service inom samtliga av byråns specialområden. Byråns medarbetare samarbetar dagligen över kontorsgränserna. Vi kan därigenom hantera större uppdrag trots att vi är förhållandevis små jämfört med de större affärsjuridiska byråerna. För att garantera våra klienter bästa möjliga rådgivning, betraktas varje uppdrag som hela byråns uppdrag.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv