Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomiansvarig till Autorola

Redovisnings­ekonomStockholm

Ekonomiansvarigansvarig på deltid till Autorola

Är du en engagerad och prestigelös redovisningsekonom som trivs i ett bolag där du får möjlighet att vara med på en tillväxtresa? Är du dessutom en självgående person som trivs att jobba med helheten? Då kan denna roll på familjära Autorola AB vara något för dig!

Autorola AB ingår i Autorola Group som är ledande inom auktioner av begagnade bilar samt IT-lösningar för fordonsprocesser. Företaget är etablerat i 19 länder runt om i världen och fortsätter ständigt att expandera.  Autorolas svenska verksamhet har 5 anställda och sitter i vackra anrika lokaler vid Stora Wäsby Allé nära naturen, slott och hästgårdar.

Om rollen
I rollen som Ekonomiansvarig är du operativt ansvarig för redovisningen från reskontra till bokslut och rapportering. Du är delaktig i analys och budgetarbete i samarbete med Country Manager Sweden och rapporterar till moderbolaget i Danmark. 

I rollen ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Månadsbokslut och avstämningar
  • Rapportering
  • Årsredovisning och deklaration
  • Sammanställande av budget och prognos i samarbete med Country Manager
  • Upprätta och effektivisera rutiner och processer

Tjänsten är på 50% i dagsläget.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har flera års erfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom eller ekonomiansvarig samt är självständig i månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning. Du trivs i en roll där du äger hela redovisningsflödet och du har ett starkt engagemang och intresse av affären. Svenska och engelska språkkunskaper är ett krav. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har arbetat i bilbranschen samt i en internationell miljö.

Du är som person ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en miljö som genomsyras av prestigelöshet och engagemang. Du är vidare en lösningsorienterad och initiativtagande person som självklart är noggrann och strukturerad. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Autorola AB med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm asa.schramm@mpya.se eller Elin Allskog elin.allskog@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om Autorola AB

Autorola är etablerat i 19 länder runt om i världen och fortsätter ständigt att expandera inom sina tre affärsområden – Solutions, Marketplace och Indicata.  Autorola har sitt huvudkontor i Danmark och har ca 450 anställda. 
Läs mer om Autorola på www.autorolagroup.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv