Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonom till Norma Advokater i Göteborg

EkonomGöteborg

Vi på NORMA Advokater söker nu en ekonom, som med sitt driv och nyfikenhet vill vara en viktig pusselbit i vår starka tillväxt och framgång!

NORMA är en advokatbyrå med dedikerat fokus på affärsjuridikens huvudsakliga områden. Vi utmanar gamla sanningar och strukturer, och strävar efter att möjliggöra för såväl människor som företag att nå sin fulla potential – att inte bara växa, utan blomstra.

Om rollen

Som ekonom på NORMA Advokater blir du en viktig del av vårt team och får chansen att vara med och driva både interna processer och spännande projekt inom Rekonstruktion och Konkurs. Bland annat kommer du få vara med och modernisera vårt ekonomisystem för en smidigare faktureringsprocess. Du kommer ha ett tätt samarbete med vår CFO, konkursförvaltare, advokater och paralegals, där du får fullt ansvar för att ta hand om bokföring och redovisning för våra konkursärenden. Dessutom kommer du ha ett övergripande ansvar som fakturakoordinator för alla byråns ärenden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för löpande bokföring i konkursärenden
  • Uppläggning av klientmedelskonton i bank och hantering av konkursbons klientmedel
  • Skatteregistreringar samt redovisning av moms och sociala avgifter
  • Upprättande av diverse redovisningshandlingar i konkurser, t.ex. utdelningsförslag
  • Assistera CFO:n i interna ekonomiska frågor
  • Koordinera och verkställa byråns fakturering

Är du redo att ta egna initiativ och samtidigt vara en del av ett härligt team? Då tycker vi att du ska söka redan idag!

Vi söker dig som har kunskap i bokföring, har lätt för system och som gillar att strukturera. Vidare har du (liksom oss) glimten i ögat och sätter stort värde i ett gott samarbete. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och trivs i en bred roll där du har fina förmåner och arbetar från ett härligt kontor mitt i centrala Göteborg!

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar NORMA Advokater med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anette Zantelid 0732 – 03 67 77 eller Elin Antonsson 0709 – 31 87 69.  Ansökan gör du på www.mpya.se. Intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om NORMA Advokater

NORMA Advokater är en affärsjuridisk advokatbyrå med rötter från 1935 och en stark blick in i framtiden. Vi tror på resultaten som skapas när vi arbetar kollektivt. Det innebär en hög grad av internt samarbete, men också samarbete i förhållande till våra klienter. Vi lyssnar alltid på våra klienters behov och anpassar vår rådgivning med våra klienters kommersiella intressen i främsta rummet. NORMA erbjuder juridisk rådgivning inom Corporat commercial, Fastighet, Kommersiella tvister, Rekonstruktion och konkurs, samt Offentliga affärer.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv