Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonom med processägarskap för reskontra

AP/AR ManagerVästerås

GPV befinner sig mitt i en stor förändrings- och utvecklingsresa. Nya arbetssätt, nya mål och ny kultur. Vi är inte framme än, men som man säger ”det är inte målet, det är resan”. Nu söker vi dig som vill kroka arm med oss och vara med på färden. Vi tror inte att du som söker rollen som redovisningsekonom går igång på förvaltning, upprätthållande av gamla rutiner eller samma plats i fikarummet varje dag. Vi tror snarare att du går igång på motsatsen: nya arbetssätt, förbättrade rutiner och kontakt med nya människor. För att sammanfatta det hela: Du räds helt enkelt inte att testa nya sorter i kaffeautomaten! Vem vet hur en Flat white smakar innan man har testat?

I den här rollen är man ansvarig för kund- och leverantörsreskontra. Inte i klassisk mening där man konterar fakturor och fakturerar kunder. Man är processägare. Det handlar om att säkerställa att det arbete med reskontra som utförs av den koncerngemensamma funktionen (SSC), och ute i den operativa verksamheten, sker utifrån de processer som beslutats. Inte nog med det – du kommer vara den som leder arbetet med att sätta upp nämnda processer och rutiner. Utifrån lokalt perspektiv och med globala kopplingar. När det börjar landa så blir den automatiska fortsättningen att kontinuerligt driva arbetet med förbättringar.

Viss del ”klassiska” uppgifter kommer ingå i rollen. Du är den som ansvarar för att följa upp reskontra och hantera betalningsflöden. Visst bistånd i arbetet med redovisning finns där också.

Vem är du?

Du kommer till en roll med många kontaktytor i den lokala organisationen, den globala och även externt. Känner du dig trygg i dina kunskaper och har lätt att kommunicera på svenska och engelska så tror vi att du passar i denna roll. Du har förmågan till processtänk med ett övergripande perspektiv men kan också dyka ner i detaljer för att säkerställa korrekthet.

Formellt kan vi absolut trycka på ekonomisk utbildning, gedigen erfarenhet, kunskap om reskontraprocesser, erfarenhet från tillverkande industri mm. Viktigare är att lyfta fram vad vi söker i form av personliga egenskaper. Trygg i din kompetens har vi berört. Du är självgående och ansvarsfull. Noggrannhet och struktur är hygienfaktorer tycker vi. Du tycker om att bidra till att andra lyckas och har lätt att förstå samt skapa förståelse. Du kan identifiera behov och tillsammans med ditt team leda arbetet med att sätta upp processer som tillfredsställer dem.

Vad får du som är unikt?

Möjligheten att vara med från nystart. Där du kommer vara viktig. Och göra skillnad i den utvecklingsresa GPV har inlett. Det kräver att du vågar. Att du vill. Och att du vill vara del av teamet. Tillsammans utvecklas ni och GPV.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar GPV med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Har du frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, fredrik.patcha@mpya.se eller 073-203 67 37.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Ekonom med processägarskap för reskontra

Fredrik Patcha

Västerås

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 73 203 67 37

Om GPV Sweden AB

GPV är det näst största europeiska företaget inom elektroniktillverkning (EMS). Det är bildat av Enics och GPV som gick samman i oktober 2022. GPV har 19 produktionsanläggningar och 11 kontor på 3 kontinenter och 7500 anställda globalt. Vi erbjuder elektroniktillverkning och ett brett utbud av relaterade tjänster till blue-chip-företag som representerar industriell teknologi, byggteknik, transportsektorn, mätning och kontroll, ”clean tech”, medicinteknik och högteknologi för konsumentmarknaden. Vi tror att resultat skapas av människor. Vi är fast beslutna att göra GPV till ett bra ställe att växa både som person och professionellt. Över olika tidszoner och specialistområden strävar vi efter att överträffa förväntningarna och leverera excellens.
Vårt mål är att skapa värde i allt vi gör – för både våra kunder och för varandra.
Få fart på din karriär och uppnå mer med GPV! Läs mer på https://gpv-group.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv