Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Uppsala Konsert och Kongress – UKK

ControllerUppsala

Vill du vara en del av Uppsalas ledande och mest självklara mötesplats? En plats där Uppsala möter sig själv och den stora världen, en plats där alla ska känna sig välkomna. Trivs du i en roll i där du får ett övergripande ansvar och ges möjlighet att arbeta nära både verksamhet och ledning? Då kan denna roll vara helt rätt för dig!

Hos Uppsala Konsert & Kongress är du händelsernas centrum och du får tillgång till ett stort nätverk då bolaget samarbetar med flertalet verksamheter inklusive Region, universitet, näringsliv, föreningar och arrangörer. Hos UKK får du möjligheten att träffa många olika människor. Vi har en stark gemenskap och ett öppet klimat och tillsammans hjälps vi åt och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Utöver det uppmuntrar vi balans i livet genom att bl.a. erbjuda flextid, hemarbete, friskvårdsbidrag och generösa villkor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som controller innefattar övergripande ansvar för bokslut, analys och rapportering. Du samordnar och driver bokslut-, budget- och prognosarbetet och rapporterar detta till VD och ägare. Du stöttar verksamheten med analyser och säkerställer att rätt underlag för beslutsfattande finns.

Vidare är du en del av företagets ledningsgrupp och förser styrelse och ledning med ekonomiska rapporter. Under en övergångsperiod kommer rollen också innefatta en del löpande redovisning samt att agera stöd till vår redovisningsekonom. Utöver detta ingår även att löpande arbeta med utveckling av system, rutiner och processer inom bolaget. 

Tjänsten är placerad i UKKs fantastiska byggnad mitt på Vaksala Torg. Du ingår i en grupp om tre personer och du rapporterar till bolagets administrativa chef.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet från en liknande roll, alternativt jobbar du med revision idag och vill ta ditt nästa steg. Du har grundläggande redovisningskunskaper och vana att hantera och analysera stora mängder data. Dina Excel-kunskaper är mycket goda och du behärskar svenska språket väl i tal som skrift. Har du erfarenhet av att arbeta med Power BI eller har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet ses detta som meriterande.

På ett personligt plan är du prestigelös, engagerad och analytisk och har förmågan att både driva ditt eget arbete, men är samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person med ett pedagogiskt förhållningssätt som trivs med att arbeta mot många olika kontaktytor. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 20 januari 2023. I denna rekrytering samarbetar UKK, Uppsala Konsert och Kongress, med Mpya Finance. Har  du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Uppsala Konsert och Kongress AB

Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, marknader, föreläsningar och utställningar. I det stora huset – åtta våningsplan, 37 meter högt och över 14 000 kvadratmeter stort – frodas kreativitet, kultur och inspiration, forskning och företagande. UKK erbjuder förstklassig service och modern teknologi. Anläggningen har kapacitet för stora möten, flexibilitet för mindre grupper och lokaler anpassade för 8-1120 personer. Läs mer på https://www.ukk.se/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv