Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Skandia Fastigheter

ControllerStockholm

Är du en person som trivs i en dynamisk och positiv miljö, omfamnar utmaningar och har en skarp blick för siffror? Har du dessutom ett genuint intresse för affären och fastigheter? Då kan rollen som Controller på Skandia Fastigheter vara ditt drömjobb!

Vad erbjuder vi dig?

Våra fastigheter är värdefulla, men människor är vår största tillgång. På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Om rollen

Som Controller hos Skandia Fastigheter kommer du att få möjlighet att utveckla vår controllerfunktion för att möta framtidens krav. Med ditt proaktiva synsätt kommer du att driva förbättringsinitiativ som ligger i linje med våra strategier och hjälpa oss att nå våra affärsmål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Controller kommer att vara:

·      Driva boksluts-, budget- och prognosprocessen

·      Agera affärspartner för den operativa verksamheten

·      Skapa rapporter och beslutsunderlag för ledningsgrupp och styrelse

·      Kontinuerligt utveckla ekonomistyrningen

·      Vara med och ansvara för och utveckla bolagets BI-system

·      Genomföra ad-hoc analyser och upprätta business case

Du rapporterar till controllerchefen för Skandia Fastigheter och kommer att ingå i ett controllerteam på fyra personer. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler på Jakobsbergsgatan.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen är du analytisk med en affärsmässig utgångspunkt och med förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du är van att driva budget- och prognosprocessen och trivs med att arbeta nära verksamheten och vara sparringpartner till chefer. Vi ser att du har en akademisk examen med minst 5 års erfarenhet från en tjänst som controller, managementkonsult, analytiker eller liknande. Dessutom har du mycket god förmåga att presentera i tal och skrift, både på engelska och på svenska. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen och BI-system är meriterande.

Utöver en hög analytisk förmåga ställer rollen även krav på god social kompetens och ett strukturerat arbetssätt. Du är en ödmjuk problemlösare med stor samarbetsförmåga samt en vilja att utmana, förändra och förnya.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Skandia Fastigheter

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare. Läs mer om oss på www.skandiafastigheter.se.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv