Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Latour Industries

ControllerGöteborg

Är du en driven och analytisk person, som har ett genuint IT-intresse? Är du dessutom en positiv och prestigelös person som gärna har kul på jobbet? Då kan du vara den person vi söker!

Som Controller på Latour Industries så välkomnas du till en ekonomifunktion, där du kommer ha flera kontaktytor inom bolaget. Tillsammans arbetar ni verksamhetsnära genom att stötta koncernens bolag med löpande analyser, inrapportering av prognoser, budget samt förvärvsrelaterade frågor mm.

Dina arbetsuppgifter:

 • Assistera CFO i det löpande arbetet
 • Bokslutsarbete, allt från kontroll till analys men ingen löpande bokföring
 • Controllerarbete, både på gruppnivå och för enskilda bolag
 • Ta fram styrelsematerial och interna rapporter
 • Löpande support till bolag i tex rapporteringsfrågor
 • Bistå i samband med förvärv med analys, due diligence etc.
 • Administrera Aaro inom Latour Industries – vara super-user
 • Budget- och prognosarbete. Allt från att skapa underlag till analys.
 • Löpande kontakt med koncernens bolag
 • Övriga ad hoc-uppgifter

 

Vem är du?

Vi ser att du har jobbat några år med Ekonomi/Controlling, har en grundförståelse inom redovisning samt är analytiskt lagd. Vikten av samarbete är högt prioriterat hos dig, du trivs med att ha många kontaktytor och kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska. Vidare gillar du tanken på att få vara en aktiv del i bolagets tillväxt! Och komma in i Latours nätverk

Du är trygg i Officepaketet, har en god systemförståelse och har en vilja att lära nya system och arbetssätt! Som person är du prestigelös, har ett högt kvalitetstänk samt är noggrann.

 • Vidare har du en förmåga att komma i mål, i rätt tid!

 

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Latour Industries med Mpya Finance och ansökan sker via www.mpya.se  Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Linda Målberg 0733 807788 eller Elin Antonsson 0709 318769

Urval och intervjuer sker löpande – Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Latour Industries AB

Latour Industries AB ägs av Investment AB Latour och utgör ett av sex rörelsedrivande helägda affärsområden. Latour Industries är ett investmentbolag verksamt inom verkstadsteknik och tillgänglighet & mobilitet.
Vår styrka är att utveckla och förädla bolag så att de når sin fulla potential. Vi arbetar också aktivt med att identifiera och förvärva nya bolag med tillväxtpotential. Genom vår långa erfarenhet från industrin och affärsutveckling bidrar vi till att varje affärsenhet utvecklas självständigt och stabilt.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv