Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Granitor Properties i Malmö

ControllerMalmö

Går du under namnet ”excelspecialisten” där du jobbar idag, eller kanske ”systemnörden”? Du ska vara stolt! Och glad att denna möjlighet nu har öppnats för dig. Ta med dig ditt excel- och systemintresse in på Granitor. Du är efterlängtad!

Just nu söker Granitor Properties efter en controller som ska jobba i tätt samarbete med och rapportera till affärscontroller, Jonas Nykvist. Jonas är en prestigelös, social och närvarande chef som finns där för sin personal.

Välkommen till ett entreprenörsdrivet bolag med stort fokus på affären och en genuin och familjär stämning. En platt organisation med en ekonomiavdelning bestående av 10 personer, som alla sitter på det otroligt fina kontoret i Malmö.

Fokus i rollen blir att utveckla bolagets rapportering samt hantera den löpande kreditivfinansieringen. Vidare ingår att ansvara och förbättra uppföljningssystem samt supportera linjeorganisationen för att skapa god förståelse för verksamheten. I rollen ingår dessutom att hantera stora mängder data, vilket du är van vid och trivs med. Här finns stora möjligheter att själv utveckla rollen tillsammans med Jonas.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Superuser för uppföljning- och prognossystemet Hypergene
  • Driva systemutveckling för rapporter och underlag
  • Kvalitetssäkra uppföljning och prognos av projekt och fastigheter
  • Supportera projekt- och affärschefer samt förvaltningsansvariga
  • Underlag till redovisningsekonomer kring projektstatus
  • Löpande ta fram likviditetsprognos
  • Hantera löpande kreditivfinansiering

Har vi fångat ditt intresse?
För att trivas i rollen ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning och ett stort systemintresse. Din problemlösningsförmåga är mycket god och du tar ofta initiativ till förbättringsåtgärder. Din positiva inställning och ditt kommunikativa sätt gör att du snabbt kommer in i olika miljöer och skapar förtroende runt om i organisationen. Förmodligen har du jobbat i minst ett par år med liknande arbetsuppgifter och känner att det är dags att se dig om efter en ny utmaning. Dina systemkunskaper är goda, speciellt i Excel och du har kännedom om system för datahantering t ex Power Query och Power BI. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift och du har en förståelse för företagets affärer och verksamhet.

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Granitor med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

Sök jobbet

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi är en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som vill göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar och förvaltar. Verksamheten startades för 25 år sedan och har idag ca 115 medarbetare och omsätter 2,6 miljarder kronor (2021). Projektportföljen omfattar 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 33 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet under förvaltning har ett marknadsvärde på ca 3,4 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stockholmsområdet och Uppsala. Inom Granitor Properties finns också varumärkena World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg samt bostadskonceptet Lyckos och självhämtningslager inom Sesam Self Storage. Läs mer på granitor.se/properties.
Granitor Properties är en del av Granitorgruppen där vi idag är över  4 400 medarbetare. Vi erbjuder allt från elinstallation och teknikkonsulttjänster till utveckling av nya stadsdelar och industriprocesser. Vårt arbete är baserat på samarbete, både med dig som kund och inom företagsgruppen. Våra bolag verkar inom många olika branscher och verksamheten är uppdelad i tre affärsområden;

Entreprenad, konsult och service
Fastighetsutveckling och förvaltning
Tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv