Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Elanders Sverige AB

ControllerBorås

Är du den analytiska stjärnan med en näsa för affärer som drömmer om att påverka och forma framtidens verksamhet? Vi letar just nu efter en driven och prestigelös Controller med bakgrund inom redovisning. Hos oss värderas samarbete högt, så din förmåga att kommunicera och skapa starka relationer är avgörande. Du brinner för att skapa struktur och lösningar i en dynamisk miljö.

Om rollen:

Du blir en nyckelspelare i ett litet sammansvetsat ekonomiteam och kommer att rapportera direkt till vår Ekonomichef. Vårt kontor är beläget i Viared, Borås.

I rollen som Controller kommer du inte bara vara en del av verksamheten – du kommer att vara med och forma och utveckla själva kärnan.

Vi står just nu mitt i en förändringsprocess där vi byter ut både vårt affärssystem och produktionssystem under 2024. I denna strategiska omställning ser vi fram emot att dra nytta av din erfarenhet och kompetens för en smidig övergång till våra nya system. Din roll som Controller kommer ha betydelse för att säkerställa effektiviteten och framgången under implementeringen.

Din roll som Controller innebär också:

  • Delaktighet i månads- och årsbokslut
  • Delaktighet i prognoser och budget
  • Hantera ekonomiska frågor och vara en resurs för organisationen

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som har några års erfarenhet som Controller, helst inom en produktionsmiljö. Din akademiska bakgrund som civilekonom eller motsvarande är viktig, liksom din naturliga analytiska förmåga. Du är bra på att planera din tid och jobbar strukturerat och effektivt. Din passion för att förbättra rutiner och processer återspeglas i ditt starka systemintresse, där du gillar teknik och det digitala.

På det personliga planet är du en ansvarsfull, engagerad och prestigelös person. Du är självständig och har förmågan att driva ditt arbete framåt, samtidigt som du trivs i samarbete med andra.

Erfarenhet av Power Bi eller liknande BI-verktyg är ett krav och om du har jobbat med Microsoft D365 ser vi det som extra meriterande. Din förmåga att hantera svenska och engelska flytande, både i tal och skrift, är en självklarhet.

Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Elanders Sverige AB med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Ida Eriksson 0729-996703 eller Elin Antonsson 0709-318769.

Sök jobbet
Controller till Elanders Sverige AB

Ida Eriksson

Borås

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

Om Elanders Sverige AB

Elanders Sverige AB är specialiserade på Supply Chain Solutions och Print Solutions. Våra 130 medarbetare är verksamma på två orter i landet över: 3PL-hubben i Borås och vår digitala produktionsanläggning i Vällingby. Tillsammans levererar vi lösningar som täcker hela eller delar av våra kunders försörjningskedja, beroende på behov. Från inköp, lager, konfiguration, fulfillment, kittning och trycksaksproduktion till distribution, betalningslösningar och eftermarknadstjänster. Elanders Sverige AB ingår i Elanderskoncernen. Koncernen bedriver verksamhet i ett 20-tal länder på fyra kontinenter. De största kunderna är verksamma inom branscherna Automotive, Electronics, Fashion & Lifestyle, Industrial och Health Care & Life Science.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv