Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Design och Produktion på Bonava Sverige

ControllerStockholm

Vill du vara med och fortsätta utveckla branschen och skapa bättre hem och liv för fler människor? Är du en duktig Controller som vill arbeta verksamhetsnära och fortsätta utvecklas i ett spännande och dynamiskt bolag? Då kan tjänsten som Controller till Design och Produktion på Bonava vara rätt tjänst för just dig.

På Bonava utmanar man sig själv varje dag, drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Bonava strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Bonava är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och där man tillsammans erbjuda ett brett utbud av kompetens. Fokus för verksamheten är att skapa attraktiva bostäder av hög arkitektonisk kvalitet till rimliga priser.

Om rollen
Som Controller inom Design & Produktion kommer du att arbeta nära funktionens chefer för uppföljning av produktionsprojekten avseende ekonomi samt uppföljning av kostnader för Design och Produktion. I ditt ansvar ingår att ta fram nyckeltal kopplat till Bonava Sveriges förmåga till strategisk utveckling och förflyttning. Rollen är placerad på Bonavas Produktionsavdelning och du rapporterar till Chef Produktion. Du har också ett nära samarbete med Finance i frågor som budget, prognos och bokslutsarbete. 

Bonava är ett bolag i stark utveckling där vi löpande förbättrar arbetssätt och systemstöd. Du förväntas bidra i interna projekt och bidra i arbetet med att ta fram ett system för uppföljning av nyckeltal i samverkan med IT och Finance.

Andra ansvarsområden inom ramen för rollen är:

  • Driva och utveckla effektiva rutiner och arbetssätt för uppföljning och rapportering avseende status för valda nyckeltal inom Design och Produktion
  • Driva budget- och prognosarbete för Produktion
  • Bokslutsarbete och rapportering kopplat till Produktion
  • Supportera och stödja funktionen i den ekonomisk uppföljning av produktionsprojekten
  • Uppföljning av nyckeltal och bonusmodeller för produktionsorganisationen
  • Uppsättning och administration av produktionsprojekt
  • Medverka och bidra i interna projekt

Din profil
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande och som har arbetat med liknande uppgifter. Vidare har du erfarenhet av att ta fram analyser via BI-verktyg samt god förståelse för IT och databashantering. Har du erfarenhet från bygg-, entreprenad- och/eller fastighetsbranschen är det meriterande. För att lyckas i rollen bör du ha intresse för branschen och en vilja att driva frågor kopplat till ditt område för att bidra till Bonavas strategiska förflyttning. På ett personligt plan är du ansvarstagande, analytisk, och kvalitetsmedveten. Vidare är du driven, strukturerad och har förmåga att se både detaljer och helheten.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Bonava Sverige med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se, 070-842 13 77 eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Bonava Sverige AB

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv