Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Dentsu Sverige

ControllerGöteborg

Är du en affärsinriktad Controller som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Vill du fortsätta utvecklas som Controller i en miljö som präglas av driv, engagemang, entreprenörskap? Då kan du vara Dentsu Sveriges nästa medarbetare. Här är chansen till en spännande roll i ett företag med höga ambitioner! Bolaget erbjuder härliga kollegor, fördelaktiga förmåner och här bevaras varje enskild individs styrkor och du får möjligheten att vara dig själv, utvecklas och nå din fulla potential.

Till Dentsu Sverige söker vi nu en Controller med placering i centrala Göteborg. Du kommer att ingå i teamet Finance Control och rapportera till Head of Finance Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Controller på Dentsu kommer din huvudinriktning vara analys, rapportering, budget, forecast och bokslut. Du kommer att arbeta med att sammanställa och kvalitetssäkra affärsorienterade data och bidra med analyser och rapporter till verksamheten. Du kommer att vara ansvarig för 3 affärsområden samt driva processerna avseende budget och forecast. Vidare presenterar du månadsresultat och KPi:er till ledningsgrupp och VD samt agerar bollplank till ledningsgrupp och andra beslutsfattare. Arbetsuppgifterna är självständiga och kräver att du tar egna initiativ och arbetar proaktivt. Som Controller kommer du att ha många kontaktytor inom bolaget.

Din profil:

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst 5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet som Controller, samt god kunskap inom redovisning. Du har en bra förståelse för hur rapporter är uppbyggda och är anpassade utifrån behov och nyckeltal. Du är en framåt och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi tror att du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Du är bra på att kommunicera siffror och få dina kollegor att förstå dess innebörd.

Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som levererar med hög kvalitet. Du har ett bra affärssinne, är logisk och du har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt. Med ditt driv och engagemang får du saker att hända!

Vi förutsätter att din engelska är mycket god både i tal och skrift samt att du är van vid att arbeta i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Marathon samt rapporteringssystemet SAP BPC. Dentsu Sverige har de senaste åren/året arbetat mycket med systemimplementation för att strömlinjeforma och automatisera sina processer så ett allmänt intresse för system och systemlösningar är ett plus!

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Dentsu Sverige med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Elin Lindén 0760-303100. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Dentsu Sverige

Dentsu är ett världsomspännande byrånätverk i medie- och kommunikationsbranschen. Vi hjälper våra kunder att stärka deras konsumentrelation med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vår vision ”Innovating the way brands are built” möjliggörs tack vare våra medarbetares spetskompetens och av vår unika verksamhetsmodell som bygger på samarbete. Tack vare den kan vi erbjuda ett brett spektra av tjänster för våra kunder från en enda källa.
Vi söker ständigt efter duktiga, drivna och engagerade personer som kan stärka vårt nätverk. I gengäld erbjuder vi attraktiva karriärmöjligheter i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får plats att komma till sin fulla rätt. I Sverige finns vi med ca 300 medarbetare i Stockholm och Göteborg. Globalt finns vi i fler än 145 länder, världen över. Vår omsättning i Sverige är ca 3 miljarder kronor.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv