Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Aranäs Fastigheter AB

ControllerGöteborg

Varmt välkommen till fastighetsbolaget Aranäs!

Söker du en affärsnära och bred roll på en familjär arbetsplats med härlig stämning? Har du fastighetsbakgrund, är en duktig controller, har erfarenhet från projektredovisning samt vill ta nästa steg? Då kan rollen som Controller för Aranäs vara rätt för dig.

Du kommer att vara placerad på Aranäs inspirerande och välkomnande huvudkontor centralt i Kungsbacka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Ansvara för projektredovisning och uppföljning av projekt.

– Ansvara för sammanställning av ekonomiska underlag för beslut såsom projektkalkyler och kassaflödesanalyser till projekt och för koncernen

– Ansvar för budget och prognossammanställning och analys av koncernens av ny- till och ombyggnadsprojekt

– Ansvara för ekonomiskt och finansiellt stöd till Aranäs affärsverksamheter i form av ekonomistyrning, genom analyser, nyckeltal, scenarioplanering och rapporter.

– Redovisningsansvar för Aranäs Projekt AB

– Fastighetsvärderingar av eget fastighetsbestånd inom koncernen.

Vem är du?

Vi ser att du gärna har minst fem års erfarenhet från fastighetsbranschen och liknande arbetsuppgifter. För att lyckas ser vi att du är analytisk, social med förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner och att presentera data på ett pedagogiskt sätt.

Du trivs med att samarbeta i en dynamisk verksamhet med högt tempo och många kontaktytor. Det är därför viktigt att du trivs med att interagera och kommunicera med olika människor.

Det är viktigt att kunna arbeta såväl självständigt som i team och ta ett stort ansvar för ansvarsområden. Tjänsten är en verksamhetsnära roll, där du kommer arbeta med att förbättra och effektivisera processer. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Aranäs med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson elin.antonsson@mpya.se.

Intervjuer och urval kommer att ske efter v. 32 men du är välkommen med din ansökan redan nu!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Aranäs Fastigheter AB

Aranäs Fastigheter är Kungsbackas största privata fastighetsägare och har ett stort fokus på att göra Kungsbacka till en ännu bättre plats för både boende och näringsliv. I dagsläget äger och förvaltar vi ca 2150 hyreslägenheter och ca 250 000 kvm, varav 90 000 kvm är kommersiell yta – där även Kungsmässan Köpcentrum ingår.
Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas där vi utöver vårt långsiktiga arbete med att ha Sveriges nöjdaste hyresgäster, också satsar stort på fastighets- och stadsutveckling.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv