Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Controller till Access World Technic i Solna

ControllerSolna

Söker du en bred och affärsnära controllerroll i ett expansivt bolag med stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! Access World Technic, AWT, söker nu en bred Controller som kommer spela en viktig roll i bolagets framtida tillväxtresa.

Tjänsten är en nyckelroll och som Controller har du ansvaret för AWT gruppens redovisning och rapportering samt vara drivande i verksamhetsuppföljning och analys. AWT sitter i nya fina lokaler i Solna Gate och du rapporterar direkt till VD.

I rollen kommer du huvudsakligen hantera följande arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för att sammanställa och koordinera AWT gruppens redovisning och rapportering
  • Nära bollplank till VD och säkerställa tillförlitlig information till VD och ledningsgrupp
  • Stötta redovisningsfunktionerna i dotterbolagen
  • Övergripande ansvarig för projektredovisning samt uppföljning
  • Noggrant följa lönsamheten i bolagen och ta initiativ till förbättringar
  • Ansvarig av upprättandet av prognos och budget och löpande analys
  • Utveckla och underhålla cash management

 

Din profil

Vi söker efter dig som är driven och har en god förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv men även ha god förståelse för detaljerna. Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande och har arbetat i några år med redovisning eller controlling alternativt kommer du från revision.

Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som gillar att arbeta affärsnära och kan ta snabba beslut. Du gillar att få saker gjorda och kan arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk och utvecklande miljö. Som person gillar du utmaningar och är en duktig problemlösare. Du har ett intresse för att utveckla affären och växa tillsammans med AWT.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar AWT med Mpya Finance. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, 070-842 13 77 alt maria.brisheim@mpya.se Ansök gärna snarast då urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Sök jobbet

Om Access World Technic AB

AWT är ett globalt säkerhetsföretag som designar och installerar säkerhetssystemen för världens ledande företag och dess kontor, fabriker och datahallar.
Företaget består idag av ca trettio anställda globalt varav 20 befinner sig i Kista, Stockholm.
Access World Technic arbetar huvudsakligen med tre ben, Access Control, Video Surveillance och Intrusion Detection. AWT har funnits sedan 1993 och har sedan start haft en stark tillväxt. AWT såg direkt ett stort behov för en global aktör inom säkerhetsbranschen och har de senaste åren etablerat sig i Tyskland, Finland och Singapore. Bolaget planerar att fortsätta sin globala tillväxtresa genom att etablera sig i ytterligare länder under de kommande åren.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv