Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

CFO till Swedish Hydro Solutions

CFOAlingsås

Som CFO på Swedish Hydro Solutions kommer du få en viktig och betydande roll, där din möjlighet till påverkan är stor. Vi söker dig som har ett starkt affärsfokus och som vill vara med på Swedish Hydro Solutions spännande resa!  Swedish Hydro Solutions är just nu inne i en fas med stor förväntad tillväxt och förändring. För att driva bolaget framåt söker vi därför en affärsinriktad CFO. Du rapporterar till VD och huvudkontoret är beläget i Alingsås.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som CFO kommer du ansvara för att leda och utveckla ekonomifunktionen och driva avdelningen framåt under en expansiv tillväxtfas. Bland annat innebär rollen:

  • Huvudansvar för sammanställning av månads-, period- och årsbokslut, samt
  • Årsredovisning för koncernen.
  • Säkerställa budget och prognoser på koncernnivå.
  • Analys och kritisk granskning av inrapporteringen.
  • Underlag till koncernledning och styrelse (såväl planerat som ad hoc).
  • Kassaflödesanalyser.
  • Medverka vid eventuella företagsförvärv och due dilligence.
  • Säkerställa rapportering och konsolidering på koncernnivå.
  • Utveckla och leda (framtida) medarbetarna i teamet.

Din profil:

Vi tror att din personlighet är en framgångsfaktor! Du är en prestigelös och ansvarstagande person som brinner för ditt arbete. Vi tror också att du har en hög analytisk förmåga, samt är noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och drivs av att förändra och förbättra.

Fokus i rollen kommer vara att fortsätta skapa en ekonomifunktion som kan vara med på den tillväxtresa som bolaget befinner sig i.  Du är därför trygg i dig själv och van vid att fatta beslut och att driva förändringar inom en organisation. Du kommer ha många kontaktytor i bolaget, så din kommunikativa förmåga är oerhört viktig. Vidare är du en drivande person, som gärna hellre ser framåt än bakåt!

Vi ser att du har en högre ekonomisk utbildning och erfarenhet från en liknande roll och då gärna i ett tillväxt bolag.  Vi söker även dig som har en god förståelse för vad som driver lönsamhet och olika affärsmodeller.

Du är van att arbeta operativt och kavla upp ärmarna när det behövs! Det är meriterande om du har erfarenhet av tillväxtbolag samt affärssystemet SAP Business1.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Swedish Hydro Solutions med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733-807788 alternativt Elin Antonsson på telefon 0709-318769. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Om Swedish Hydro Solutions AB

Swedish Hydro Solutions är en kunskapsbärare inom vattenrening och har som ambition att bli Europas ledande leverantör. Våra produkter och tjänster ger företag tillgång till hållbara vattenreningslösningar, som kan hantera stora volymer vatten. Lösningarna används för att rena läns- och dagvatten, processvatten och saneringsuppdrag för förorenade områden. Våra miljövänliga reningstekniker består av vårt patenterade doseringssystem där vi tillsätter Kitosan – ett naturligt förekommande ämne utvunnet ur krabbskal, samt BioMedia®, ett filtermedia innehållande vårt unika aktiva kol.
Vi är en dynamisk organisation med kompetenta medarbetare som med nyfikenhet använder sin kompetens för att hitta nya hållbara lösningar. Vår framgång som företag bygger inte bara på vår unika teknik, utan skapas med hjälp av våra medarbetare. Därför är vi måna om att ta hand om varandra och vår arbetsmiljö.
 
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv