Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

CFO till Newgen Distribution

CFOStockholm

Vi söker en affärsdriven CFO som vill vara med på Newgen Distributions tillväxtresa! Trivs du i en dynamisk miljö där du kan göra skillnad? Är du trygg i dina redovisningskunskaper samtidigt som du har stort intresse för affären? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen
I rollen som CFO kommer du att vara en viktig person i Newgens fortsatta tillväxtresa och det är därför viktigt att du förutom din gedigna kunskap inom redovisning och rapportering har ett analytiskt/affärsmässigt tänk och engagemang. I rollen kommer du att arbeta både operativt och strategiskt. Ekonomiavdelningen består av dig och en redovisningsekonom som sköter den löpande redovisningen fram till bokslut.  Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:

  • Kvalitetssäkra månadsbokslut samt utföra vissa bokslutstransaktioner
  • Finansiell rapportering till UK samt presentationer internt och externt
  • Upprätta årsredovisning och skattedeklarationer
  • Utföra analyser och utveckla controllerfunktionen
  • Upprätta och kvalitetssäkra budget och prognos
  • Initiera och implementera nya system/verktyg

Effektiviseringar och förbättringar av flöden och processer kommer vara en naturlig del av din vardag. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen och arbeta nära Newgens ledning.

Din Profil
Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet av svenska redovisningsregler och har arbetat med kvalificerad redovisning i minst 5 år. Du har tidigare vana av att skapa och effektivisera rutiner och processer för en ekonomifunktion samt är van vid att hantera olika system. Du har även erfarenhet av controlleruppgifter såsom budget, prognos och ad-hoc analyser. Det är meriterande om du har erfarenhet från entreprenöriella företag och har varit delaktig i systemimplementationer och har du dessutom erfarenhet av förvärv är det ett extra plus.  I grunden har du en akademisk examen.

Som person är du analytisk och proaktiv. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du prestigelös och lösningsfokuserad. Du ser möjligheterna och drivs av att kunna förändra och påverka. Du har en stark kommunikativ förmåga och en god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande till dig
Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka och lägga förutsättningarna för fortsatt stabil tillväxt tillsammans med engagerade och handlingskraftiga kollegor. Newgen sitter i fina, ljusa lokaler på Sveavägen 33.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Newgen Distribution med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Anna Lannerhjelm, anna.lannerhjelm@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Newgen Distribution AB

Newgen Distribution är ett distributionsbolag under expansiv tillväxt med fokus på tekniska lösningar och innovativa produkter som distribueras mot den nordiska marknaden. Vi är del av en koncern med kontor i UK, Irland, Sverige, Spanien, USA och Australien. Newgens ledning har som mål att bolaget ska omsätta 1 miljard SEK år 2024. Läs gärna mer på vår hemsida https://newgendistribution.com/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv