Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

CFO till Min Doktor

CFOMalmö

Min Doktor är Sveriges första digitala vårdgivare och erbjuder patienter tillgång till trygg vård oberoende av tid och plats. Tillsammans med våra vård- och vaccinationsmottagningar och vårdcentraler gör vi vården mer tillgänglig och effektiv.

Vill du arbeta i en positiv, affärsnära miljö som är präglad av snabb tillväxt och där förändring är en del av vardagen? Vill du dessutom vara med på en resa i att utveckla framtidens primärvård? Nuvarande CFO på Min Doktor går in i en COO-roll i bolaget, vi söker därför en ny CFO. Välkommen till ett banbrytande företag som växer och utvecklas!

Vi söker en engagerad CFO med erfarenhet av ledarskap, processutveckling, business controlling och redovisning. Detta är en nyckelroll i en expansiv organisation med personalansvar för 15 personer inom ekonomi, IT, bolagsjuridik och kontor. Rollen som CFO är bred och har både operativa och strategiska inslag. Du rapporterar till CEO och utgår från det familjära huvudkontoret nära stationen i Malmö.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Leda, utveckla och inspirera medarbetarna inom din enhet
  • Leda finansiering-, budget- och prognosarbete
  • Vidareutveckla och optimera processer och rutiner inom dina ansvarsområden, men även inom bolaget i stort
  • Leda utvärdering och genomförande av företagsförvärv
  • Skapa business case och scenarioanalyser
  • Uppföljning/analys och rapportering
  • Bokslutsarbete
  • Säkerhetsställa en hög kvalitet och effektivitet inom din enhet
  • Presentationer för investerare
  • Vara en del av ledningsgruppen och planera och deltaga i styrelsemöten

Vem söker vi?

Vi söker en kommunikativ, jordnära och positiv person som trivs i en dynamisk miljö. Du är en erfaren ledare med stort intresse för ledarskap och tycker om att se människor växa. Vi tror att du har en akademisk examen och har erfarenhet från en liknande roll. Du är engagerad och motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att du har goda kunskaper i redovisning, affärssystem, rapporteringsverktyg och Excel.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Min Doktor med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se alternativt Per Cato på 0703-009729 eller per.cato@mpya.se.

 

Sök jobbet

Om Min Doktor

Min Doktor är Sveriges första digitala vårdgivare och erbjuder patienter bekväm tillgång till vård och vaccin över hela landet. Bolaget startades 2013 med en idé från en läkare som såg möjligheten att både effektivisera läkarens arbete och korta vårdköerna genom att skapa smidiga patientmöten på distans. Idag är Min Doktor en av Sveriges största vårdgivare och har hanterat över 1 000 000 patientärenden. Min Doktor är registrerad vårdgivare och omfattas av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. Min Doktor ägs till 49 procent av Apotek Hjärtat och 51 procent av övriga ägare, däribland EQT Ventures.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv