Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

CFO till Forsbergs Fritidscenter AB

CFOBorås

Är du en ambitiös och erfaren ekonomichef som vill ta nästa kliv i din karriär? Då ser vi fram emot din ansökan till tjänsten som CFO hos Forsbergs Fritidscenter.

Forsbergs Fritidscenter kännetecknas av en nära, familjär och professionell företagskultur som sätter fokus på ständig kompetensutveckling, välmående och ett samarbetsklimat mellan kollegor och kontor. Med värdeorden: Omtänksamma, enkla, nytänkande och drivande, har bolaget sedan etableringen 1991 vuxit till att omfatta över 100 engagerade medarbetare och ingår stolt i KVD-koncernen som ägs av Ratos AB. Deras verksamhet sträcker sig över flera orter som Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Linköping, Karlstad och Kalmar, med sitt centrala huvudkontor beläget i Skene.

Om tjänsten

Som CFO hos bolaget kommer du att ha en central position i att leda och utveckla företagets ekonomifunktion. Din roll kommer att innebära att vara en nyckelperson för ett team på 4 ekonomer, där du förväntas vara verksamhetsnära och lyhörd. Du förväntas inte bara vara en skicklig finansiell expert som rapporterar vidare till VD och koncern-CFO, utan också vara en strategisk partner som bidrar till att forma och implementera långsiktiga affärsstrategier. Forsbergs Fritidscenter erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där din kompetens och engagemang kommer att uppskattas och där du har möjlighet att växa tillsammans med företaget. Ta steget in i en spännande och dynamisk organisation genom att ansöka till tjänsten som CFO hos Forsbergs Fritidscenter. Vi ser fram emot att få lära känna dig och dina professionella ambitioner.

Vi söker dig som har:

  • Akademisk examen inom företagsekonomi, företrädesvis med inriktning på redovisning och/eller ekonomistyrning.
  • Ett antal års erfarenhet från redovisning, en analytisk och verksamhetsnära roll i form av ekonomichef eller motsvarande.
  • Erfarenhet från bransch och/eller hållbarhet (ESG) är meriterande.
  • Erfarenhet av utvecklande av lagerhållning samt valutakurser är meriterande.
  • Svenska flytande, engelska på god nivå – bolaget har internationella kunder.
  • Erfarenhet av BI och god systemvana – meriterande system: Visma Business.

Fortsättningsvis tar du initiativ till en central roll i företagsledningen och utmärker dig i dagens snabbföränderliga affärsklimat. Med en passion för analys, en förmåga att planera strategier och en inneboende proaktiv inställning till riskhantering formar du en ekonomisk strategi som är både framstående och framtidsinriktad. Ditt engagemang och nyfikenhet för effektiv kommunikation, teknologiskt framåtblickande samt din analytiska förmåga, reflekterar din personliga övertygelse gällande hållbarhet såväl när det gäller samhällsansvar som kollegor och affärer. Närmare bestämt, som CFO representerar du inte bara en finansiell expert utan även en personligt drivande och visionär ledare som andas transparens och tillit.

Vi erbjuder dig

Hos Forsbergs ges du möjlighet att utveckla din kompetens och har stort eget inflytande över din roll. Arbetskulturen präglas av en familjär atmosfär och ett öppet och rakt arbetsklimat, vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Bolagets värdegrund genomsyrar företaget.

Samtidigt som du får en möjlighet till stor personlig utveckling så erbjuder företaget även ett omfattande förmånspaket, inklusive förmånsbil och hälsofrämjande aktiviteter men kanske viktigast av allt – du får fantastiska kollegor att växa tillsammans med!

Vill du bli en del av Forsberg Fritidscenter?

Vad kul! Skicka i så fall in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare nedan.

  • Start: Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placeringsort: Skene

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar Forsbergs Fritidscenter med Mpya Finance. Din ansökan gör du via www.mpyafinance.se. Intervjuer och urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta någon av oss, som arbetar med denna rekrytering: My Fälth my.falth@mpya.se  eller Ida Eriksson ida.eriksson@mpya.se.

Sök jobbet

Om Forsbergs Fritidscenter AB

Visste du att varannan svensk kan tänka sig att semestra med husbil eller husvagn? Vår marknad har inte bara växt de senaste åren, vår kundgrupp har också breddats – och idag ser vi likväl pensionärer, småbarnsfamiljer eller inbitna golfare som våra kunder och under alla årstider. Vår bransch är i förändring och vi på Forsbergs fritidscenter vill leda den utvecklingen. Är du redo att vara med?
 
Varför Forsbergs Fritidscenter?
Inom KVD-koncernen förenas alla bolag under våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. På Forsbergs fritidscenter hjälper vi varandra och våra kunder, och vi ser att det är tillsammans som vi kan bli snabbare, starkare och bättre. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den. Vi har ett bra kollektivavtal, ett schysst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.
Forsbergs Fritidscenter är Sveriges största importör och återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi har en bred produktportfölj med starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. Vi har funnits i 30 år och finns idag på sju orter i landet. Totalt är vi ca 120 anställda och del av KVD-koncernen
Läs gärna mer om oss på www.forsbergsfritidscenter.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv