Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

CFO till Creed Media Group

CFOStockholm

Vill du arbeta i en snabbrörlig miljö på ett globalt bolag som befinner sig under tillväxt? Är du en person som gillar att driva förändring och ha ett övergripande ansvar för bolagets finansiella frågor? Creed Media Group söker nu en CFO som ska spela en nyckelroll i bolagets fortsatta tillväxtresa.

 

Om rollen

Som CFO på Creed Media har du en nyckelroll i att säkerställa bolagets finansiella stabilitet. I rollen kommer du bland annat att ansvara för budgetering, prognosarbete och sköta kontakter med externa intressenter. Ditt främsta fokus kommer vara att stötta affären och beslutsfattare i organisationen. Vidare ansvarar du för finansiell rapportering och säkerställa att allt sker enligt relevanta regler och ramverk. Du kommer att arbeta med stor variation i rollen, från operativa handtag i det dagliga arbetet till mer strategiska frågor. 

Creed Media är ett bolag som befinner sig i en tillväxtfas och således är ingen dag sig lik. Därför är det viktigt att du också trivs med flexibilitet och att arbeta ”utanför” din ram för att vara med och hjälpa till där det behövs när det behövs.

I rollen har du även personalansvar för tre personer i ditt team.

Creed Media Group har sitt huvudkontor i fina lokaler i Vasastan. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Koncernansvar avseende ekonomi, redovisning och rapportering
  • Nära samarbete och bollplank med CEO
  • Analys och kontroll av intäkter, kostnader och nyckeltal i bolaget
  • Kartlägga processer och hitta verksamhetsförbättringar
  • Driva budgetprocessen i bolaget
  • Likviditetsplanering
  • Initiera och leda finansiella utvecklingsprojekt inom organisationen
  • Ansvarig för externa kontakter med banker, revisorer, försäkringsbolag m fl.
  • Hantera och stötta vid legala frågor

 

Vem söker vi? 

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande. Du kommer med lång erfarenhet inom Business Control eller liknande roller och besitter en god förståelse för redovisning. 

Rätt kandidat har en stark affärsförståelse, en entreprenöriell anda samt en lösningsorienterad inställning till sitt arbete. Du har ett starkt ledarskap och delar gärna med dig av din kunskap till organisationen. 

Som person är du mycket analytisk, noggrann, pedagogisk och framför allt flexibel. Du drivs att bygga en stark ekonomifunktion som frodas under ditt ledarskap och skapar goda förutsättningar för organisationen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att sitta med legala frågor och kontrakt. Avslutningsvis är det mycket meriterande om du arbetat på ett tillväxtbolag i en snabbrörlig miljö.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Creed Media Group med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Italo Paras, italo.paras@mpya.se eller Nadja Linder, nadja.linder@mpya.se.

Sök jobbet

Om Creed Media Group

Creed Media is a leading digital marketing company headquartered in Sweden, with a dynamic office in New York. We are striving to be the world’s number one marketing and company by always pushing the boundaries of what’s possible. You can contribute to achieve this goal! We are looking to hire the best people, who are passionate about what they do.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv