Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

CFO till Aurora Innovation i Uppsala

CFOUppsala

Aurora Innovation har hjälpt vården att öka sin tillgänglighet i över 20 år. Aurora brinner för att öka patienternas tillgång till vårdtjänster och samtidigt skapa välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen. Hos Aurora får du möjligheten att verka i ett familjeägt internationellt bolag där du kommer att vara en viktig pusselbit i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin utvecklings- och tillväxtresa. Vill du vara en del av denna resa? Då är kanske rollen som CFO hos Aurora Innovation din nästa utmaning.

Hos Aurora blir du en del av ett företag som ser sina medarbetare som dess största tillgång. Aurora arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs och utvecklas. Aurora är ett lagom stort företag med en inkluderande och positiv företagskultur där du får möjlighet att göra skillnad på riktigt.

I rollen som CFO har du ansvar för att driva och utveckla en affärsdriven och strategisk ekonomifunktion. Du ansvarar för all finansiell planering och analysarbete samt rapportering både internt och gentemot styrelsen. Du arbetar nära bolagets CEO och du är med och definierar och implementerar verksamhetens långsiktiga strategi. Du har personalansvar för en Head of Finance som ansvarar för redovisning och bokslutsarbete. Du blir en del av en ledningsgrupp bestående av 6 personer. Du rapporterar till bolagets CEO Tapani Kyrki.

Auroras huvudkontor är beläget i nybyggda Magasin X vid centralstationen i Uppsala.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Huvudansvarig för bolagets redovisning, bokslut och rapportering.
  • Nära bollplank till CEO
  • Säkerställa tillförlitlig information till CEO, ledningsgrupp och styrelse i rätt tid med full transparens.
  • Ansvara för budget, – och prognosprocessen i bolaget samt löpande analysera avvikelser och rekommendera åtgärder.
  • Ansvar för framtagning och sammanställning av finansiell rapportering samt kommunikation.
  • Noggrant följa lönsamheten i bolaget och ta initiativ till ytterligare förbättringar.
  • Proaktivt leda finansiell analys och ge råd
  • Personalansvar idag för en Head of Finance

 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att rätt kandidat har relevant universitetsutbildning med erfarenhet från en liknande roll. Du har revision och/eller redovisning i grunden och har därefter arbetat med ekonomistyrning och affärsanalys i en bredare och mer strategisk roll där du också arbetat både mot ledningsgrupp och styrelse. Vi tror också att du har erfarenhet från att arbeta internationellt och har du erfarenhet från SaaS bolag ses det som meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

För att lyckas och trivas i rollen är du en analytisk person som trivs med att arbeta både strategiskt och affärsnära. Du har en god kommunikativ förmåga, är rak och tydlig och har ett proaktivt förhållningssätt. Utöver detta tror vi att du är en prestigelös person och en trygg ledare med ett öppet och engagerat förhållningssätt.

 

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Aurora Innovation med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Bulldra på hanna.bulldra@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande med start i början av januari varpå vi rekommenderar dig att inte dröja med din ansökan!

Sök jobbet

Om Aurora Innovation Aktiebolag

Vi på Aurora Innovation hjälper hälso- och sjukvården att maximera sin tillgänglighet. Vi brinner för att öka patienternas tillgång till vårdtjänster och samtidigt skapa välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen. Vår digitala plattform för patientkontakt innehåller allt från återuppringning, chatt och video till bokning och dialog via webben, och bidrar till en tillgänglig vård med patienten i fokus. Vi vill helt enkelt göra livet lite lättare för både patienter och vård. Aurora Innovation grundades 2005 i Uppsala, där vi har vårt huvudkontor. Idag är vi drygt 90 anställda och har en omsättning på cirka 150 miljoner. Våra anställda arbetar inom produktutveckling, sälj, marknad och kundservice på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien. Vår lösning, Aurora teleQ, är en intuitiv och stabil samtalsbokningstjänst med tidsbokad återuppringning som effektiviserar det vardagliga arbetet och medför minskad telefonstress för vårdpersonalen. Den manuella administrationen minimeras och personalen får en lugnare arbetsmiljö och mer tid över för varje patient, något som ökar upplevelsen av hög service och kvalitet. Läs mer på https://aurorainnovation.com/.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv