Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till VetFamily

Business ControllerStockholm

Älskar du djur, siffror och är analytisk? Vill du fortsätta utvecklas i rollen som Business Controller? Perfekt, då är rollen som Business Controller på dynamiska och internationella VetFamily något för just dig!

Vad kan VetFamily erbjuda dig?

VetFamily är ett bolag i stark tillväxt, där du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Här får du vara med på en häftig tillväxtresa och du har möjlighet till stor utveckling med utökade ansvarsområden framåt. Vetfamily är etablerade i ett flertal länder där du som Business Controller får flera internationella kontaktytor. På VetFamily i Stockholm är man 14 medarbetare och man sitter i fina lokaler på Riddargatan i centrala Stockholm.

Som Business Controller kommer du ansvara för månadsrapportering av koncernen. I detta ingår insamling och sammanställning av månadsbokslut för de idag åtta dotterbolagen. I månadsrapportringen ingår uppföljning av finansiella- och operativa nyckeltal samt prognostisering på både kort och lång sikt. VetFamily arbetar med att implementera ett enhetligt ERP system, Microsoft Dynamics 365, för samtliga dotterbolag för smidigare rapportering. Som Business Controller kommer du medverka och driva olika projekt för att utveckla och effektivisera affären liksom processer och rutiner.

Som Business Controller ingår du i ekonomifunktionen som idag består av 4 personer och du rapporterar till koncernens CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för månadsrapporteringen av koncernen inklusive sammanställning och kontroll av data från de åtta dotterbolagen
  • Uppföljning av finansiella och operativa nyckeltal
  • Budgetering och prognostisering både på kort och lång sikt samt uppföljning mot budget
  • Bistå vid bokslut med kontroll och granskning av bl.a. intäkts-och kostnadsreserveringar
  • Vara med och driva och medverka i olika projekt för att utveckla och effektivisera affären liksom processer och rutiner

Vem letar vi efter?
Vi tror att du är utbildad ekonom med erfarenhet som Business Controller. Vidare har du avancerade kunskaper i Excel, en stark analytisk förmåga och en vana att hantera stora datamängder. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Har du erfarenhet från revision, bolag i starkt tillväxt alternativt goda kunskaper i tyska, franska, spanska eller holländska är det meriterande.

Du är som person analytisk, ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en miljö som genomsyras av målmedvetenhet och engagemang. För att lyckas i rollen är du nyfiken, service-minded och trivs med många kontaktytor. Vidare har ett bra sinne för struktur och kan arbeta både självständigt med rätt prioriteringar och i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar VetFamily med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se
Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan!
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om VetFamily

VetFamily är ett unikt samarbete mellan ägare till fristående djursjukhus och djurkliniker. Genom VetFamily får medlemmar tillgång till flera fördelar. En viktig fördel är bättre inköpsvillkor på utvalda produkter och tjänster, men medlemskapet innebär också att VetFamily kan underlätta administration, erbjuda affärsstöd och underlätta utveckling genom utbildning och kunskapsöverföring. Att vara en del av VetFamily möjliggör dessutom ett närmare samarbete med kollegor inom branschen.
VetFamily är sprunget ur branschen och är en partner som förstår många av de utmaningar som ägare till djursjukhus och djurkliniker har och står inför. Vi hjälper våra medlemmar att växa, utan att kompromissa med friheten av att vara fristående och bestämma själv.
VetFamily grundades år 2000 i Danmark och är idag ett svenskt bolag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Holland, Tyskland och Spanien. Sedan februari 2019 är bolaget självständigt, tidigare del av AniCura, ett av europas ledande leverantörer av högkvalitativ veterinärvård för sällskapsdjur. VetFamily har haft en explosiv tillväxt under de senaste sex åren, från 40 medlemmar år 2014 till över 1100 medlemmar i 7 länder idag.  

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv