Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till S:t Eriks

Business ControllerMalmö

Är du en Business Controller som drivs av att agera beslutsstöd till den kommersiella delen av organisationen? S:t Eriks behöver nu rekrytera en Business Controller till huvudkontoret i Staffanstorp. Som Business Controller har du en viktig roll inom bolaget och du är mycket efterlängtad. Här arbetar du i en nyckelroll på finansavdelningen och driver ett starkt lönsamhetsfokus där du utmanar och främjar kostnadsmedvetande och hjälper försäljnings- och marknadsorganisationen att nå vinstmål genom kostnadskontroll, försäljningsanalyser och uppföljning. Du har en central och viktig roll i den intäktsdrivande verksamheten och stödjer försäljnings- och marknadsorganisationen genom att hela tiden ha en klar överblick. Du ingår i ekonomiavdelningen som består av 10 personer och rapporterar till CFO.

Tjänsten passar dig som har ca 5 års erfarenhet från business controlling, revision av stora bolag eller managementkonsultföretag. Som person är du analytiskt lagd, självgående och har en hög integritet. Vi söker en pedagogisk person med mycket energi, som är smidig och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen. 

Detta är en controllerroll med fokus på sälj och marknad med följande ansvarsområden:

  • Controlling såsom lönsamhetsuppföljning, kostnadskontroll, och försäljningsanalyser
  • Prissättnings-, marknads- och produktanalyser
  • Bokslutsarbete innehållandes bland annat vinst och intäktsavräkning
  • Projektledare för budgetarbete
  • Compliance och riskidentifiering
  • Bistå styrelse och ledningsgrupp med material och relevanta analyser
  • Ad-hoc uppgifter tilldelade av Divisionschef eller CFO

Vem är du?

Vi söker en analytisk person med stort affärsintresse som har förmågan att se vad som ligger bakom siffrorna. Någon som är kommunikativ, som vågar utmana och samtidigt stötta. Som person är du nyfiken och vill hela tiden lära nytt. Att få jobba brett är något du eftersträvar och gör att du har ett flexibelt och proaktivt arbetssätt. Du har jobbat flera år inom business controlling, alternativt har du en bakgrund inom revision eller som managementkonsult. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och engelska och svenska behärskar du i tal och skrift. Stor del av arbetet utförs i Excel varför det är viktigt med hög kunskap i Excel och andra system.

Har vi fångat ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar S:t Eriks med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703755075, kristina.bennet@mpya.se alternativt Cathrine Wiberg på tel. 0707383247, cathrine.wiberg@mpya.se. Välkommen med din ansökan .

Sök jobbet

Om S:t Eriks

S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 550 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se
S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv