Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till snabbväxande Bokadirekt

Business ControllerStockholm

Är du driven, engagerad och gillar att skapa struktur och driva förändring? Vill du arbeta i ett bolag med en spännande tillväxtagenda? Då kan tjänsten som Business Controller på Bokadirekt vara något för dig!

Vad kan Bokadirekt erbjuda dig?
Bokadirekt är Sveriges största marknadsplats för bokning av skönhet och hälsa med 14 000 anslutna salonger över hela landet. Varje månad besöker 5 miljoner svenskar vår marknadsplats och det görs omkring 2 miljoner bokningar via vår hemsida och app.

Bokadirekt erbjuder sina kunder en SaaS-baserad helhetslösning med allt från bokning och schemaläggning till journalhantering, betalning och marknadsföring. Under de senaste åren har omsättningen vuxit snabbt och idag omsätter Bokadirekt över 150mkr. Vi är ett expansivt bolag som står inför en förändringsresa och därav söker vi nu en Business Controller till huvudkontoret i City. Hos Bokadirekt får du chansen att vara med och bygga upp controllingfunktionen och tillsammans med andra partners driva bolaget mot ökad lönsamhet och fortsatt tillväxt.

Om rollen
Bokadirekt är i kraftig tillväxt och söker nu en driven och självgående Business Controller som brinner för att vara med och påverka och arbeta proaktivt med förbättringar.

Du trivs med att arbeta verksamhetsnära, då tjänsten innebär ett dagligt samarbete med partners runtom i organisationen. Du fungerar som stöd i ekonomiska frågor och analyser till verksamhetens linjechefer men deltar också i strategiarbete och ser till att verksamheten har det stöd som behövs för att driva bolaget i rätt riktning. Du kommer ha tätt samarbete CFO och med ansvarig för Data Science och vara den som sätter struktur och bygger upp controllingfunktionen. Du kommer även sammanställa och analysera koncernens bokslut och utveckla rapportering till ledning och styrelse.

Du tillhör ett Finance team om sju personer och rapporterar till CFO.


I rollen ingår
:

  • Agera Business Partner
  • Löpande analysera och bearbeta finansiell och KPI-baserad data med fokus på att driva tillväxt och effektivitetsförbättringar.
  • Driva, ansvara och utveckla budget- och forecastprocessen.
  • Ta fram rapporter och beslutsunderlag.
  • Definiera drivare och KPI:er samt utveckla dessa.
  • Delta i upprättandet av Business Case för beslutsunderlag.
  • Identifiera och driva projekt inom effektivitet och struktur även koncernsövergripande projekt för att effektivisera, harmonisera och optimera systemstöd och processer.
  • Proaktivt ge förslag på aktiviteter för att utveckla verksamheten i linje med interna processer och risk management. Även på koncernnivå.
  • Vara bidragande part i att driva och utveckla ökad lönsamhet och fortsatt tillväxt.
  • Ad-hoc analyser.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och med förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du har en akademisk examen och har arbetat antingen som Business Controller under ett par år alternativt har en bakgrund från revision/ TAS Big4 eller liknande. Du tycker att om driva budget- och prognosprocessen och trivs med att arbeta nära verksamheten och vara sparringpartner till chefer och projektledare i organisationen. Därtill har du god förmåga att ta fram rapporter och presentera dessa både muntligt och skriftligt, både på engelska och på svenska.  Du har intresse och fallenhet för det digitala och kan hantera BI-system och är avancerad användare av Excel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är proaktiv, affärsinriktad och strukturerad samt ser kontakt med människor som något naturligt och positivt. Vidare är du analytisk, kommunikativ och självgående och trivs i en dynamisk föränderlig miljö med korta deadlines. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta på alla nivåer.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Bokadirekt med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se eller Anna Lannerhjelm, anna-lannerhjelm@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Bokadirekt i Stockholm AB

Bokadirekt söker nu en affärsnära Business Controller till huvudkontoret i Stockholm. Bolaget befinner sig i ett spännande skede och har under de senaste åren genomgått en omfattande transformering som nu växlas upp genom en tydlig tillväxtagenda, breddad affär och framtidssatsningar. Det finns en ambition om att dubbla verksamheten under de närmsta åren. Detta ställer krav på flexibilitet, förmåga att förstå komplexa sammanhang samt självständigt kunna driva förändring och upprätta samt utveckla processer, rapporter och analyser. Kulturen på Bokadirekt präglas av entusiasm, höga ambitioner och omtanke där din kompetens kommer att göra skillnad. Rollen ställer höga krav på affärsintresse, systemkunskap och förmågan att skapa goda relationer samt förtroende. Bolaget backas av Sprints och VNV Global. Varmt välkommen till Bokadirekt!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv