Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till NE Sverige

Business ControllerMalmö

Brinner du för att sprida nyfikenhet och kunskap? Delar du vårt mål som är att alla ska ha tillgång till inspirerande, faktaspäckade och pålitliga kunskapstjänster? Då är du kanske vår nya Business Controllerstjärna.

Till en ny roll på ett digitalt kunskapsföretag söker vi en nyfiken och orädd Business Controller som gärna provar nya vägar och som gillar att utmana sin omgivning. I rollen som Business Controller har du en nyckelroll i verksamheten. Du förstår affären och bidrar med insikt om hur olika strategiska beslut kan påverka bolaget. Du är involverad i budget- och prognosarbetet samt driver projekt för att förbättra effektivitet och lönsamhet. Du agerar även bollplank till VD, försäljningschef och marknadsavdelningen. NE uppmuntrar nya idéer och förbättringsförslag är välkomna.

Du ingår i ledningsgruppen, rapporterar till VD och är placerad på NE Sveriges inbjudande huvudkontor vid Ångbåtsbron i Malmö, ett stenkast från stationen.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Budget och prognosarbete
  • Stödja verksamheten med finansiella analyser och nyckeltal
  • Skapa simuleringar och beslutsunderlag för prissättning, paketering och lansering
  • Ledningsgruppsarbete
  • Stötta och utbilda kollegor i ekonomiska frågor
  • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt

Vem är du?
Vi söker en analytisk person med stort affärsintresse som har förmågan att se vad som ligger bakom siffrorna. En person som är kommunikativ, som vågar utmana och samtidigt stötta. Du är förmodligen civilekonom och har jobbat som Business Controller i några år. Du trivs med att arbeta i ett entreprenöriellt företag med tydligt affärsfokus och nytänkande. Vidare har du mycket energi, är smidig och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen. Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel och andra system och dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda.

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar NE med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 0706-555730, johanna.andersson@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

Sök jobbet

Om NE Sverige

NE är en av Sveriges ledande digitala kunskapsleverantörer. Hundratusentals lärare, elever, yrkesverksamma och privatpersoner använder dagligen NE som kunskapsleverantör och källkritiskt verktyg. Bland våra digitala tjänster finns uppslagsverket Nationalencyklopedin, de randiga ordböckerna, interaktiv fakta om länder och religioner, utbildningsfilmer, språktjänster och vår snabbast växande nyhet: digitala läromedel från förskoleklass upp till gymnasiet. Bolaget växer och användningen ökar starkt.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv