Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till kommunikationskoncernen Dentsu Sverige

Business ControllerStockholm

Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen? Då kan denna roll på kreativa och innovativa Dentsu Sverige vara något för dig!

Dentsu Sverige är del i ett globalt kommunikationsnätverk och erbjuder en unik helhet av integrerade kommunikationstjänster genom de svenska dotterbolagen Carat, Vizeum, iProspect, Isobar, MKTG, Posterscope, Amplifi, Dentsu X och Merkle/Outfox. Nu söker vi en Business Controller som är dedikerad till Carat. Tjänsten präglas av tätt samarbete inom Carat och med övriga koncernbolag. Bolaget erbjuder härliga kollegor, fördelaktiga förmåner och här bevaras varje enskild individs styrkor och du får möjligheten att vara dig själv, utvecklas och nå din fulla potential.

 

Om rollen
Som Business Controller har du en viktig roll då du dagligen proaktivt för att underlätta för organisationen att följa upp affären och bidrar därigenom till förbättrad lönsamhet. Du har ett tydligt affärstänk och då du är dedikerad till ett av bolagen inom koncernen arbetar du nära bolagets VD och övriga beslutsfattare och är rådgivande gällande affär, utveckling och förbättring. I rollen rapporterar du till Head of Commercial Finance och du blir en del av Commercial Finance teamet bestående av 5 personer. Du sitter även i ledningsgruppen för Carat. Dentsu Sverige sitter i lekfulla och moderna lokaler på Södermalm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Analysera och bearbeta data/information
• Ta fram rapporter/beslutsunderlag
• Vara bollplank och rådgivare till organisationen
•Driva/ansvara för budgeteringsprocessen
• Effektivisera och optimera systemstöd
• Ad-hoc analyser

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har ca 5-8 års erfarenhet som Business Controller, gärna från större konsultverksamhet. Du är civilekonom eller motsvarande och har ett naturligt analytiskt sinne. Du planerar din tid noga och arbetar strukturerat och effektivt samt triggas av att arbeta med helheten, både på en operativ och strategisk nivå. Då vi ständigt vill förbättra våra rutiner och processer tror vi att du har ett systemintresse och är med fördel genuint intresserad av teknik och det digitala.

På ett personligt plan är du en ansvarsfull, engagerad, självständig och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du är servicemedveten och är van att arbeta mot många olika kontaktytor.

Tidigare erfarenheter av Marathon och/eller medie- och kommunikationsbranschen är meriterande, men inget krav.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dentsu Sverige med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Urval och intervjuer kommer påbörjas i vecka 32. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Dentsu Sverige

Dentsu är ett världsomspännande byrånätverk i medie- och kommunikationsbranschen. Vi hjälper våra kunder att stärka deras konsumentrelation med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vår vision ”Innovating the way brands are built” möjliggörs tack vare våra medarbetares spetskompetens och av vår unika verksamhetsmodell som bygger på samarbete. Tack vare den kan vi erbjuda ett brett spektra av tjänster för våra kunder från en enda källa.
Vi söker ständigt efter duktiga, drivna och engagerade personer som kan stärka vårt nätverk. I gengäld erbjuder vi attraktiva karriärmöjligheter i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får plats att komma till sin fulla rätt. I Sverige finns vi med ca 300 medarbetare i Stockholm och Göteborg. Globalt finns vi i fler än 145 länder, världen över. Vår omsättning i Sverige är ca 3 miljarder kronor.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv