Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till KLS Ugglarps

Business ControllerMalmö

“Att göra karriär är att välja en bra chef” säger Sammie Lovén ödmjukt, Controllerchef på KLS Ugglarps.

Vi växer i snabb takt och söker nu ytterligare en Business Controller till vår controlleravdelning, med placering vid vårt huvudkontor i Lund. Du kommer att bli en viktig del i ett väl sammansvetsat team som har roligt tillsammans och jobbar med ett högt målfokus. Att arbeta som Business Controller hos oss på KLS Ugglarps är ett stimulerande jobb med mycket frihet och stor påverkandegrad. Då vi arbetar i en snabb och flexibel organisation med korta beslutsvägar förväntas du också aktivt bidra i hela processen. I gengäld får du ett jobb med mycket varierande arbetsuppgifter och stor chans till personlig utveckling.

Du arbetar främst mot affärsområdet, förädling samt mot systemprojekt. Dina analyser och beslutsunderlag kommer ligga till grund för företagets fortsatta tillväxt och lönsamhet. I rollen rapporterar du till Sammie som är Head of Controlling. Sammie är en sympatisk ledare som ser laget före jaget. För honom är det viktigt att lyfta och utveckla sitt team. 

 

Huvudsakliga ansvarsområden som Business Controller:

  • Medverka i budget- och prognosarbete samt rapportering och uppföljning av lönsamhet, kostnad och försäljning.
  • Delta i och ansvara för interna projekt med koppling till standardisering av verksamhetens arbete med master data.
  • Driva rutin- och förbättringsprocesser och kontinuerligt utveckla verksamheten
  • Gemensamt med alla inom Finance verka för att processer utförs och fungerar på ett effektivt sätt i verksamheten.
  • Diverse ad hoc analyser och projekt.

 

Är det dig vi söker?
För att trivas i rollen är du analytisk och har förmågan att se vad som ligger bakom siffrorna. Du är van vid att hantera och tolka stora mängder data, ditt systemintresse är stort och du har mycket goda kunskaper inom Excel. Du är en kommunikativ person som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Vidare har du en pedagogisk ådra och har lätt för att skapa bra relationer i organisationen. Vi tror att du är civilekonom och har arbetat som Controller under ca 2-3 år.

 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar KLS Ugglarps med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om KLS Ugglarps AB

KLS Ugglarps arbetar tätt med tusentals leverantörer för att skapa en hållbar värdekedja rakt igenom. Företagets koncept utvecklas tillsammans med kunder, från slakteriet till butiken, och innefattar både kvalitetskött och färdiglagade produkter från svensk nötboskap, gris och lamm. Parallellt med detta så arbetar KLS Ugglarps aktivt med hållbart lantbruk, djuromsorg och social hållbarhet. KLS Ugglarps är ett helägt dotterbolag till Danish Crown.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv