Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till Johan i Hallen & Bergfalk

Business ControllerGöteborg

Johan i Hallen & Bergfalk är nu i behov av att rekrytera en Business Controller som vill arbeta verksamhetsnära och förstå affären!  Här får du en fantastisk möjlighet att vara nytänkande och skapa en ny plattform för analyser och arbetssätt, som ska ligga till grund för att nå framtidens mål och visioner. Resultatet av ditt arbete kommer bidra till att skapa både lönsamhet, tydlighet och struktur för våra verksamhetsområden.
Vill du vara med på vår spännande resa framåt?

Om rollen:

Du kommer att ingå i ett team om 6 personer, där du rapporterar till Head Of Business Controll. Tjänsten är placerad i våra lokaler i Partille, som också är koncernens huvudkontor samt den största produktionsanläggningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Agera bollplank/business partner till chefer inom organisationen (initialt fokus på inköp, produktion och logistik) för att stötta/driva affären och lönsamheten framåt
  • Stötta i budgetarbetet samt med analyser och prognoser
  • Ansvara för delar av koncernens rapportering till både koncernledning och ägare
  • Rapportutveckling utifrån verksamhetens behov kopplat både till det svenska bolaget, men även för koncernen som helhet.

Vem söker vi? 

Vi söker dig som är analytisk och har förmågan att koppla ihop initiativ inom verksamheten med det finansiella. Du trivs med att arbeta i en internationell kontext nära verksamheten och agera sparringpartner till seniora chefer och projektledare i organisationen när det kommer till analyser och genomförande av initiativ.
För dig är controllerarbetet lika mycket kommunikation som siffror, och du är medveten om att en pedagogisk approach ofta är den bästa i dialogen med intressenter inom bolaget. Du besitter därmed god förmåga att ta fram rapporter och presentera dessa både muntligt och skriftligt, på såväl engelska som svenska.
Vidare har du ett starkt systemintresse, är avancerad användare av Excel samt van användare av PowerPoint.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är proaktiv, affärsinriktad och strukturerad. Din prestigelöshet gör att du trivs i en dynamisk och föränderlig miljö med korta deadlines.
Du har en akademisk utbildning i botten och har arbetat några år som Business Controller. Har du erfarenhet från ett producerande bolag och/eller FMCG, ser vi det som meriterande men inget krav.  

Har vi väckt ditt intresse? 

I den här rekryteringen samarbetar Johan i Hallen & Bergfalk med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på linda.malberg@mpya.se eller Anette Zantelid på anette.zantelid@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen att söka!   

 

Sök jobbet

Om Johan i hallen & Bergfalk AB

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och och förädlar kött efter våra kunders behov. Vi drivs av att utveckla produkter och smaker, ofta i nära samarbete med någon av våra omkring 4 000 kunder. Vi har egen produktion där vi med hantverk och tradition tillverkat korvar och charkuterier sedan 1916. Företaget finns representerat i Sverige och Finland, har omkring 350 anställda och omsätter drygt 2 mdkr.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv