Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till Inyett i Helsingborg

Business ControllerHelsingborg

Business Controller till Inyett i Helsingborg

Så mycket mer är en vanlig Business Controller roll! Här får du hänga med på en spännande expansionsresa. Du blir del i ett värdestyrt och snabbrörligt bolag som utmanar och utvecklar dig varje dag. Med tryggheten och stödet av en stor drake i ryggen i form av Visma och samtidigt allt det snabba och agila som ett entreprenörsbolag innebär. Det vill säga – du får det bästa av två världar! Här erbjuds du en roll som Business Controller som du får vara med att utveckla och forma. Som Business Controller kommer du bland annat ansvara för månadsrapportering, budget, forecast och uppföljning. Du kommer jobba affärsnära och vara ett stöd till säljorganisationen.

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Budget och forecast
  • Intäktsanalys
  • Månadsrapportering till Visma Group
  • Beslutsunderlag till ledning och styrelse
  • Stöd till säljorganisationen
  • Kontakt med redovisningsbyrå och revisorer
  • Ad hoc analyser

 

Vem är du?

Vi söker dig som troligtvis är civilekonom eller motsvarande med flera års relevant erfarenhet. Du kommer kanske från revision och/eller så har du hunnit med några år som controller.

Du är en analytisk person som har ett sinne för affären. Du är också nyfiken och tar gärna egna initiativ när ingen talar om för dig vad du ska göra. Ett stort mått av prestigelöshet tror vi är av vikt för att trivas i rollen på ett litet och snabbrörligt företag som är del i en större koncern. Samtidigt sätts det vikt vid förmåga till struktur och förståelse för storbolag. Du är länken mellan det stora och det lilla. Du tar som person stort ansvar och visar engagemang i ditt arbete. Du är orädd, tar för dig och kan jobba självständigt, men är van att skapa relationer och samarbeten för mervärde.

Du har givetvis väldigt goda kunskaper i Excel och det är ett litet extra plus om du har erfarenhet av SaaS-bolag.

 

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Inyett med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Josefin Gorthe Skafar på tel. 072-2111515, josefin.gorthe.skafar@mpya.se eller Per Cato 070-3009729, per.cato@mpya.se

Sök jobbet

Om Inyett

Välkommen till Inyett, ett företag inom Visma.
Varje dag förändrar Inyett världen för tusentals ekonomer. Vi gör det genom att förändra sättet att arbeta på när det kommer till ekonomisk säkerhet och intern kontroll. Med smarta tjänster automatiserar vi kontrollen av betalningar och leverantörer för att identifiera och indikera på allvarliga fel, risker och bedrägerier så att våra kunder kan agera i tid. Genom att automatisera internkontrollen skapar Inyett ett tryggt och säkert affärsklimat.
Hos oss representerar du ett innovativt och nytänkande företag med en unik produkt, starka affärspartners och kunder som tar ekonomisk säkerhet och kontroll på allvar. Vi arbetar idag med över 5000 privata företag och majoriteten av Sveriges offentliga sektor, fler än 85% av Sveriges kommuner använder Inyetts tjänster i sitt dagliga arbete.
Vår otroliga framgångssaga är resultatet av alla fantastiska kollegor på Inyett, med deras driv och vilja att lyckas. På Inyett går det fort. Ambitionerna är höga och utmaningarna är stimulerande. Vi är alla specialister, och brinner för vårt yrke, med siktet inställt på våra mål och kundernas utmaningar. 2019 uppmärksammades våra framgångar av Visma, och sedan 2019 är Inyett ett företag inom Visma, där fler än 11 000 arbetar i ett av Europas starkaste tech-varumärken. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv