Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till Indoor Energy i Solna

Business ControllerStockholm

Vill du arbeta i ett bolag som bidrar till ett mer hållbart samhälle? Är du nyfiken, analytisk och trivs i en föränderlig miljö? Då kan tjänsten som Business Controller på Indoor Energy vara en tjänst för just dig!

Vad kan Indoor erbjuda dig?
Den här rollen är för dig som vill vara med på en mycket spännande resa. Indoor Energy har som ambition att gå från 400 mkr till 700 mkr inom några år genom en tydlig förvärvsagenda kombinerat med organisk tillväxt.

Rätt person behöver inte kunna allt, men du har ambitioner och drivs av att lära dig! Som Business Controller är din huvudsakliga uppgift att stötta affärsområdescheferna med analyser, följa upp resultat och säkerställa effektivitet i verksamheten. Det innebär ett nära samarbete cheferna och att medverka till åtgärder genomförs. Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Som person är du driven och trivs i en föränderlig och entreprenöriell miljö. Du är närvarande och du skapar förtroende genom att vara lyhörd, trygg, kommunikativ och prestigelös. I den här rollen är du en del av ekonomifunktionen som består av sex personer. Rollen rapporterar till CFO och tjänsten är belägen i Solna.

I rollen ingår att:

  • Stötta affärsområdescheferna med analyser, följa upp månads-, kvartals- och helårsresultat.
  • Analys av avdelnings-, projekts- eller uppdrags data för att stötta verksamhetens utveckling av affären
  • Löpande utveckla och anpassa nyckeltal utifrån Indoors behov och medverka till åtgärder som ökar effektiviteten
  • Lönsamhetsuppföljningar av avdelning, kund, avtal, uppdrag och projekt
  • Stötta förvärvade bolag under integrationsprocessen vad gäller system, rutiner och processer
  • Medverka till att förbättra och effektivisera processer
  • Hålla i budget- och prognosarbetet för affärsområdena
  • Leda eller delta i olika ad hoc – relaterade projekt
  • Bollplank till ansvariga och ledare för att förstå och utveckla affären

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och har en förståelse och erfarenhet av service – och projektverksamhet. Du är civilekonom eller motsvarande och har arbetat som Business Controller i några år.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är proaktiv, trygg och van att ha många kontaktytor. Vidare är du nyfiken, lösningsorienterad och vill utvecklas! För att trivas hos Indoor Energy ser vi att du är prestigelös och en lagspelare.

Sök jobbet

Om Indoor Energy

Indoor Energy är idag 250 medarbetare på 9 kontor och omsätter 400 mkr. Företaget är rikstäckande genom Near4You, ett nätverk med 600 medarbetare på 45 orter över hela Sverige. Inom 60 minuter är vi ute på 94% av Sveriges fastigheter.
Som medarbetare har du möjlighet att forma din egen och bolagets framtid – en framtid där vi visar vägen för energieffektivitet. Ambitionen är att varje anställd ska utvecklas både kompetensmässigt och som människor och mycket tid läggs på delaktighet och individen. Indoor utmärker sig med sin starka kultur där vi alla är en ledare. Ledarskapet är avgörande för hur vi lyckas skapa kundvärde.
Och varje anställd är en del i kedjan som skapar det värdet. Att vara ledare handlar inte bara om att leda andra, att relatera till kunder, kollegor och mina egna chefer. Det handlar också om att leda sig själv. Läs gärna mer på www.indoor.se. Varmt välkommen till Indoor Energy med din ansökan!
Vi söker dig som med stolthet vill representera Indoor Energys värdeord: Lagspel, Ambition, Proaktivitet och Personligt ledarskap!
Läs mer på www.indoorenergy.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv