Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till Forenede Service i Malmö

Business ControllerMalmö

Välkommen till en hållbar organisation som lever sina värdeord:

Ansvar, Engagemang och Omtanke.

Forenede Service söker nu en erfaren och affärsinriktad Business Controller som har ett stort engagemang och gärna hänger med på den fortsatta tillväxtresan. Du kommer få stort ansvar och ha möjlighet att göra skillnad.

Forenede Service erbjuder dig en bred och omväxlande nyckelroll där du ansvarar för budget och prognoser samt löpande analys och uppföljning av verksamheten. Du kommer att vara en del av ekonomiavdelningen och arbeta nära och rapportera till ekonomichef Fredrik Andrén. Fredrik är en erfaren ledare som ger mycket frihet under ansvar och finns där för sina medarbetare när det behövs. Tjänsten är belägen i trevliga lokaler i Malmö.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Uppföljning
  • Analys
  • Rapportering
  • Ingå i olika forum och bidra med analys och uppföljningar
  • Driva budget- och prognosarbetet
  • Ad-hoc analyser och driftsupport
  • Ständigt söka optimera de systemstöd samt processer rollen verkar i

 

Vem är du?

Vi söker en erfaren och trygg Business Controller med stort affärsintresse som trivs i en dynamisk miljö. I din roll kommer du ha många kontaktytor varför det är viktigt att du är kommunikativ som person. Du är pragmatisk och har många idéer kring effektiviseringsåtgärder och arbetssätt. Personen vi söker är en lagspelare med en prestigelös framtoning som trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Rätt person är självgående och lösningsorienterad och besitter goda systemkunskaper. Du är civilekonom eller motsvarande.

 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Forenede Service med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Business Controller till Forenede Service i Malmö

Kristina Bennet

Helsingborg

Rekryteringschef Syd, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 375 50 75

Om Forenede Service AB

Forenede Service är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998. Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi är ett ledande serviceföretag, med cirka 1500 medarbetare, men har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag – närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa och putsa fönster bäst. På Forenede Service bryr vi oss om varandra och har en hjälpsam kultur där trivsel och engagemang är i fokus.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv