Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till Compass Group i Solna

Business ControllerStockholm

Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen? Då kan denna roll på internationella Compass Group vara något för dig!

Om rollen
Som Business Controller arbetar du nära verksamheten med analyser, rapportering, prognoser, planering och olika projekt. Funktionens uppgift är att stötta verksamheten och enhets- och driftscheferna inom olika segmentområden med månadsvis rapportering men också analyser i syfte att utveckla verksamheten på kort – och lång sikt. Vi söker dig som kan vara en Finance Business Partner, att hjälpa budgetägare att både analysera rapporter samt stötta i beslutsfattande utifrån dessa. Du ingår i ett team om fem fyra Business Controllers och rapporterar till Head of Business Control.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Månadsrapportering och bokslut
 • Följa upp och bistå vid affärsbeslut för att utveckla och förbättra resultatet
 • Delta i och driva återkommande kvartalsvisa och årliga processer för forecast, budget och affärsplanering.
 • Öka förståelse och transparens för KPI:er och lönsamhetsanalyser
 • Arbeta med budgetägare för att följa upp månadsrapportering och säkerställa korrekta analyser.
 • Utföra benchmarkinganalyser mellan enheterna och agera Business Partner och koppla ihop finansiell analys med kommersiell affärsförståelse
 • Delta i och driva en kontinuerlig utveckling samt analys av bolagets affärsmodeller och strategier tillsammans med övriga funktioner.
 • Ad-hoc analyser.
 • Projekt relaterat till nya koncept, uppföljning av kontrakt och kostnader
 • Säkerställa relevanta strukturer och rutiner för uppföljning
 • Driva och deltaga i olika förbättringsprocesser

 

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har flerårig erfarenhet som Business Controller. Du är civilekonom eller motsvarande och har ett naturligt analytiskt sinne. Du planerar din tid noga och arbetar strukturerat och effektivt samt triggas av att arbeta med helheten, både på en operativ och strategisk nivå. Då vi ständigt vill förbättra våra rutiner och processer tror vi att du har ett systemintresse och är med fördel genuint intresserad av teknik och det digitala.

På ett personligt plan är du en ansvarsfull, engagerad, självständig och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du är servicemedveten och är van att arbeta mot många olika kontaktytor. Du talar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Compass Group med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se, 070-842 13 77 eller Malin Skotte på malin.skotte @mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Om Compass Group
Compass Group är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter i Sverige och i ytterligare 45 länder runtom i världen. Compass Group erbjuder restaurang och cafélösningar, Facility Management tjänster, kaffe och vendingmaskiner samt catering och konferens. Bland kunderna finns företag, industrier, skolor, omsorg, sjukhus samt försvaret och levererar till både privat och offentlig sektor. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor. I Sverige är de ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar.

Läs mer på: www.compass-group.se

 

Sök jobbet

Om Compass Group AB

Compass Group is a leading supplier of dining experiences and first-class service in more than 450 units in Sweden and in another 45 countries around the world. Compass Group offers restaurant and café solutions, facility management services, coffee and vending machines as well as catering and conferences. Among the customers are companies, industries, schools, healthcare clients, hospitals and defense and supplies both private and public sector. The company has a turnover of approximately SEK 3 billion. In Sweden, there are approximately 2,700 employees who run more than 450 restaurants and 10 conference facilities.
Read more at: www.compass-group.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv