Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till Bygghemma Sverige AB i Malmö

Business ControllerMalmö

”Jag tycker att denna tjänst är fruktansvärt rolig”, säger ekonomichef Linus Olsson och han vet vad han talar om. Han har själv varit den som har utvecklat rollen och nu är det dags att lämna över stafettpinnen till en ny passionerad kollega på Bygghemma. Välkommen till ett snabbt sammanhang där kulturen präglas av högt kundfokus och oerhört goda utvecklingsmöjligheter. Du är efterlängtad!

Som Business Controller på Bygghemma erbjuds du en viktig och verksamhetsnära roll på ett entreprenörsdrivet bolag som befinner sig i en stark expansionsfas med korta beslutsvägar. Här ges möjligheten till en roll med många kontaktytor, där du jobbar ut mot organisationens olika avdelningar med fokus på att bygga business case, kostnadsuppföljning och diverse utvecklingsprojekt.

Detta är en viktig roll med stort handlingsutrymme och som stöttar verksamheten mot fortsatt lönsam tillväxt. Du agerar både kravställare och support mot organisationen och ledningsgruppen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och rapporterar till ekonomichef Linus Olsson – en ödmjuk ledare som ger fria tyglar och som jobbar hårt för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Analys av försäljning och marginaler samt kostnadsuppföljning
  • Support för organisationen och ledningsgruppen
  • Adhoc-analyser, business case och projekt
  • Budgetarbete
  • Rapportering
  • Visst bokslutsarbete

 

Har vi fångat ditt intresse?

Tänkte det! Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Här är personligheten otroligt viktig. Du har ett driv och en nyfikenhet som gör att du smidigt tar dig fram i organisationen samtidigt som du är otroligt fokuserad på affären. Skinn på näsan och nära till skratt tillsammans med en ”can do”-attityd och du är hemma!

Att arbeta mot högt uppsatta mål är något du drivs av och ordning och reda är (nästan) lika viktigt för dig som att upprätthålla bra EBIT-nivå.  

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Bygghemma Sverige med Mpya Finance. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Elina Alkesund på telefon 0723-627126 elina.alkesund@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Sök jobbet

Om Bygghemma Sverige AB

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har kontor i Malmö, Kalmar och Oskarshamn. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv