Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till ApoEx

Business ControllerStockholm

Vill du vara med på en tillväxtresa och verkligen göra skillnad? Vill du fortsätta utvecklas som Business Controller i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Då kan tjänsten som Business Controller på ApoEx vara något för just för dig!

Kort om ApoEx
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel, förbrukningsmaterial och vårdnära tjänster. ApoEx söker nu en driven och självgående Business Controller som brinner för att vara med och påverka och arbeta proaktivt med förbättringar. Är du den vi söker? Hoppas det! Vi vill gärna göra skillnad tillsammans med dig.

Om rollen
I rollen som Business Controller är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att ansvara för analys, verksamhetsuppföljning och planering av vårt affärsområde inom Privat Vård samt Region Nord inom Offentlig Vård. Du kommer att driva budget, prognos och kontinuerliga förbättringsprojekt. Rollen är bred varierande som varvas mellan uppföljning och analys för de båda områdena. 

För att trivas i rollen som Business Controller hos ApoEx är det viktigt att du drivs av att arbeta i en kundorienterad organisation i ständig förändring och tillväxt, där du får möjlighet att vara med och påverka. Som person har du lätt för att samarbeta och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår även att:

  • Agera businesspartner för Privat Vård och Region Nord
  • Ta fram material, kommentera och stötta i samband med Business Review
  • I samverkan med respektive enhet medverka till att ta fram budget och prognos för affärsområdet samt regionen
  • Utbilda och stötta budgetansvariga i att förstå sina siffror i budget, prognos och utfall
  • Ansvara för delar i månadsbokslutsprocessen
  • Ansvara för och delta i olika ADHOC analyser/projekt

Din Profil
Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och förmåga att se verksamheten ur helhetsperspektiv. Du har en akademisk utbildning och har arbetat i ett flertal år inom controlling och gärna från transaktionsintensiva bolag. Du är van att självständigt driva budget- och prognosprocessen och trivs med att arbeta nära verksamheten och vara sparringpartner till cheferna i organisationen. Dessutom har du mycket god förmåga att presentera i skrift och tal. Har du erfarenhet från Mercur eller verksamhet med lager är det starkt meriterande.

Din personlighet är en viktig framgångsfaktor. Du är affärsdriven, analytisk, proaktiv och bidrar till verksamheten med relevanta analyser. Vidare är du en positiv och prestigelös teamspelare med mycket energi. Du har ett gott ordningssinne och fungerar i ett högt arbetstempo och i en miljö präglad av snabb tillväxt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar ApoEx med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Helene Werme helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte malin.skotte@mpya.se. Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om Apoex AB

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel, förbrukningsmaterial och vårdnära tjänster. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv