Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till Aleris Sjukvård i Stockholm

Business ControllerStockholm

Söker du en controllerroll i ett växande och innovativt bolag som verkar i en spännande bransch där vi arbetar med människor och deras hälsa? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! Aleris Sjukvård söker nu en affärsorienterad, analytisk och driven Business Controller som vill vara med att utveckla verksamheten.

Vad kan Aleris erbjuda dig?
I rollen som Business Controller hos oss på Aleris agerar du som Business Partner till AO-chef och verksamhetschefer med uppföljning av verksamheten. Hos oss har du en viktig roll och är en del av ledningsgruppen. Business Controllers jobbar framåtblickande och affärsstödjande med finansiell styrning.

Du har stora möjligheter att bidra med förenkling och förbättring av processer och rutiner för att utveckla affären. Du kommer att tillhöra vårt Business controller team och sitta i Stockholm både nära verksamheten och på huvudkontoret på Sabbatsbergs sjukhus. Du kommer ha många kontaktytor inom organisationen. Som Business Controller behöver du ha ett tydligt affärstänk och stödja affärsområdet med diverse analyser, uppföljningar, Business Case etc.  Du har ett systemintresse och är van att arbeta med stora datamängder och BI verktyg. På Aleris är tempot och viljan till förändring och förbättring hög. Du ska trivas i en miljö präglad av utveckling och samarbeten.

Du rapporterar till Head of Business Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara Business Partner till AO-chef och verksamhetschefer
  • Analysera och bearbeta data/information
  • Driva/ansvara för budget och forecastprocessen.
  • Ta fram rapporter/beslutsunderlag.
  • Definiera drivare och KPI:er samt utveckla dessa.
  • Delta i upprättandet av Business Case för beslutsunderlag såsom i anbudsprocesser, investeringsbeslut och förvärv.
  • Delta i verksamhets- och divisionsövergripande projekt för att effektivisera, harmonisera och optimera systemstöd och processer
  • Ad-hoc analyser

Vem söker vi?
Vi söker dig som är analytisk, affärsmässig och har förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du har en akademisk utbildning och arbetat ca. 5-7 år som Business Controller. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare förändringsresor. Du är van att driva budget- och prognosprocesser och trivs med att arbeta nära verksamheten och vara sparringpartner till affärschefer. Därtill har du god förmåga att kommunicera finansiell information både muntligt och skriftligt, både på engelska och på svenska. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos oss är samarbetsförmåga, eget ansvarstagande och en positiv inställning viktiga egenskaper. Du ska trivas i en dynamisk föränderlig miljö med korta deadlines.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Aleris med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Aleris Sjukvård AB

Aleris Sjukvård Sverige, en del av Aleris koncernen, är en privat vårdgivare som erbjuder specialistvård och omsätter ca 4 miljarder och har drygt 3.000 medarbetare. Aleris ägs av Triton som är ett internationellt investmentbolag. För mer information se vår hemsida, aleris.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv