Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business & Sustainability Controller till Swedencare AB i Malmö

Business ControllerMalmö

Sugen på en utvecklande tjänst i ett av Skånes mest spännande bolag? Välkommen till ekonomiavdelningen som fortsätter att stärka upp. Till teamet som tycker om att gå till jobbet, skrattar tillsammans och hjälps åt. ”Jag tycker om att utveckla min personal och se dem växa”. Så säger CFO Jenny Graflind. En ledare med mycket energi som har en positiv inverkan på hela gruppen. Det ser man inte minst på de höga resultaten på medarbetarundersökningen.

Swedencare växer så det knakar och koncernen utökas i snabb takt, dels genom den starka efterfrågan på husdjursmarknaden, och även genom uppköp av bolag runt om i världen, främst i Europa och Amerika. Här erbjuds du att jobba i en noterad miljö i en snabbväxande bransch.

Arbetet inom hållbarhet är påbörjat och det är här du tar vid. Initialt kommer du jobba med business controlling för att sedan övergå mer mot hållbarhetsfrågor. Detta är en ny tjänst och du är efterlängtad. Om hållbarhet är något du vill utvecklas inom så ta chansen här! Du kommer att få driva och vara delaktig i flertalet spännande projekt.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö, i nya fina lokaler. Behöver vi nämna att hundar är välkomna? Du rapporterar till CFO och jobbar i tätt samarbete med Europachefen där ni tillsammans ansvarar för koncernens hållbarhetsrapportering.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Finansiellt analysarbete och rapportsammanställning
  • Intern kontroll
  • Utveckling av BI-system och ansvar för koncernens system inom hållbarhetsredovisning
  • Delaktighet i förvärv samt implementeringen av nya dotterbolag
  • Sätta processer och nyckeltal för hållbarhetsrapporteringen
  • Implementering av ESG- regelverk
  • Tillsammans med Europachef ansvara för bolagets hållbarhetsfrågor

 

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är analytisk och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och skapar ordning och reda. Som person är du nyfiken och vill hela tiden lära nytt. Att få jobba brett är något du eftersträvar och gör att du har ett flexibelt och proaktivt arbetssätt. Kanske har du ett par års erfarenhet från revision och vill ta ditt nästa steg alternativt har du något års erfarenhet från en liknande roll. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och engelska och svenska behärskar du i tal och skrift.

 

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Swedencare med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 0706-555730, johanna.andersson@mpya.se alternativt Kristina Bennet på tel. 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se

 

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Swedencare AB

Swedencare, listat på NASDAQ First North Growth Market, utvecklar, producerar och säljer premiumprodukter på den globala och snabbväxande marknaden för hälsovårdsprodukter till katt, hund och häst. Bolaget har en omfattande produktportfölj med starka varumärken, såsom NaturVet®, Innovet, Pet MD®, Rx Vitamins®, nutravet® samt ProDen PlaqueOff®, originalet för god munhälsa. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Malmö, Sverige och därutöver finns det sjutton dotterbolag i nio länder och bolagets produkter säljs idag i över 65 länder. Swedencares omsättning har ökat kraftigt under ett flertal år med bibehållen hög lönsamhet.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv