Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Bolagsansvarig till ARWIDSRO i city

Redovisnings­ekonomStockholm

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och fastigheter? Då kan tjänsten som Bolagsansvarig hos ARWIDSRO vara rätt tjänst för dig.

Arwidsro erbjuder dig en utmanande och spännande roll i ett dynamiskt fastighetsbolag där du får möjlighet att vara med och utveckla bolaget och utvecklas. I rollen som bolagsansvarig har du ett helhetsansvar för redovisningen för bolagen inom koncernen. Du har nära samarbete med Redovisningsansvarig och övriga i teamet.

Arwidsro har i dagsläget 75 bolag i koncernen och har en ständig projekt- och förvärvsagenda. Du kommer att ingå i ett team om sex personer. Rollen är bred och du kommer att arbeta med löpande redovisning och vara rådgivande i redovisningsfrågor. Du ansvarar för den löpande redovisningen, stämmer av konton och kvalitetssäkrar månads, kvartal och årsbokslut. Du kommer ha nära dialog med M&A teamet och förvaltningsavdelningen.

Huvudkontoret ligger centralt på Östermalm. Arwidsro har ett 20-tal anställda och samtliga sitter i Stockholm. Arwidsro är en flexibel arbetsplats och möjlighet att jobba på distans vid behov.

Arwidsros huvudkontor är beläget på Humlegårdsgatan på Östermalm.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning, kvartals- och årsbokslut
  • Avstämningar, analys och utredningar.
  • Anläggningstillgångar, pågående arbeten/ projekt, aktiveringar, uppskjuten skatt, omföring DD-kostnader
  • Momsdeklarationer inkomstdeklarationer
  • SuperUser i VISMA Control
  • Projektredovisning (succesiv vinstavräkning, aktivering)
  • Upprätta och effektivisera rutiner och processer
  • Vara rådgivande och stöttande i ekonomiska frågor med M&A teamet

 

Vem är du?
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning från fastighetsbranschen och tycker om att arbeta i en bred roll från löpande bokföring till bokslut. Du har goda kunskaper i såväl svenska både i tal och skrift. Som person är du kommunikativ med ett proaktivt förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är både lösningsorienterad och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Du har förmåga att ta egna initiativ, skapa struktur och sätta processer. Du är även resultatorienterad och förstår värdet av att arbeta i team för att bäst nå gemensamma mål.

 

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar ARWIDSRO med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte på malin.skotte @mpya.se eller Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Arwidsro Fastighets AB

ARWIDSRO är ett växande fastighetsbolag med fokus på defensiv dagligvaruankrad handel, service, samhällsfastigheter samt bostäder. Bolaget grundades 1979 och besitter över 40 års erfarenhet av fastighetsutveckling i Sverige och Europa. Arwidsro bygger, förvaltar och utvecklar fastigheter i stabila marknader med positiv befolkningstillväxt i södra och mellersta Sverige. 
Vi bygger för egen förvaltning och tar ett bestående ansvar för utveckling av samhällsmiljö med ökad livskvalitet. Ett ansvar som har sin grund i vår investeringshorisont – för evig tid. Vår grundare Per Arwidsson har i över fyra decennier arbetat för att skapa ett företag som varar, baserat på hållbara synsätt. Läs mer på arwidsro.se.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv