Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

BI controller till Team Olivia

ControllerStockholm

Har du ett brinnande intresse av att utveckla och skapa affärsstöd och verktyg som för insiktsfull analys och databaserat beslutsfattande? Då kan tjänsten som BI Controller på Team Olivia vara rätt tjänst för just dig!

Vad kan Team Olivia erbjuda dig?

Team Olivia är en av de ledande privata aktörerna inom vård- och omsorgsbranschen. Med verksamheter i Sverige, Norge och Danmark är vårt mål att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. Vi erbjuder tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg och finns nära våra kunder på över 200 platser i Skandinavien. 

Team Olivia har en stark kultur med engagerade medarbetare. Hos Team Olivia råder en varm, genuin och familjär stämning med en prestigelös kultur. Man drivs av relationer mellan människor och att få underlätta livet för många människor runt om i Skandinavien.

Om rollen
Team Olivia är  i behov av att rekrytera en engagerad och självgående BI Controller. I rollen kommer du vara nyckelperson för att driva utvecklingen av datadrivet beslutsstöd i hela Team Olivia koncernen. Det är en konsultativ roll och därför viktigt att förstå och ha intresse av verksamhetens krav och värdedrivare.

I rollen har du en fantastisk möjlighet att ta vårt BI verktyg till nästa nivå. Du kommer självständigt ansvara för driva utvecklingen och förvaltningen av koncernens BI-system Mercur samt genomföra interna utbildningar i systemet. Du har många kontakt- och samarbetsytor, både internt inom ekonomi och IT, verksamhetschefer samt extern system-support.

Du är en del av finansteamet och rapporterar till koncern-CFO. Du kommer sitta på huvudkontoret i Stockholm.

Vem letar vi efter?
För att trivas och ha bästa förutsättningar att axla rollen som BI controller ser vi att du är van att arbeta i högt tempo och i en snabbrörlig miljö. Du är en avancerad Excel- användare och har erfarenhet av dataanalys- och modellering samt arbete med BI-verktyg. Har du erfarenhet av Mercur är det starkt meriterande. Som person är du analytisk och har en god förståelse för finansiell data.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en engagerad, nyfiken och prestigelös person. Du är en drivande lagspelare som gillar att arbeta med människor samtidigt som du vågar utmana stakeholders och andra intressenter på ett diplomatiskt och pedagogiskt sätt.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Team Olivia med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om Team Olivia AB

Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 12 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. Läs mer på teamolivia.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv