Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Accounting Manager till Voi Technology

RedovisningsansvarigStockholm

Mycket har hänt sedan starten 2018, Voi har vuxit från en start-up till ett miljonföretag med 500 anställda över hela Europa. När vi fortsätter vår expansion över Europa är detta ett fantastiskt tillfälle för en entusiastisk ekonom som vill utvecklas i en snabbrörlig, entreprenöriell miljö. Vi ser en framtid med människan i centrum – med mindre luftföroreningar och trafikstockningar.

Om rollen
I rollen som Accounting Manager för de svenska bolagen är ditt huvudansvar att kvalitetssäkra redovisningen för moderbolaget Voi Technology AB. Du kommer även vara högst delaktig i att driva utveckling och effektivisering av rutiner och processer inom ditt område och skapa förutsättningar för Voi’s fortsatta tillväxt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Aktivt delta i månads- och årsbokslut
  • Hantera komplexa redovisningsfrågor gällande anläggningstillgångar och varulager
  • Säkerställa kvaliteten på de finansiella posterna genom analys av RR och BR
  • Ansvara för momsrapporteringen i Sverige och Europa
  • Upprätta årsredovisningen enligt K3 och IFRS
  • Delta i upprättandet av skattedeklaration
  • Driva förbättringsinitiativ och samarbeta med interna intressenter för att utforma och implementera standardiserade och effektiva redovisningsprocesser och kontroller

Du ingår i ett team på 15 personer och rapporterar till Head of Finance Control.

Vem är du?
Vi ser att du har flera års kvalificerad erfarenhet inom redovisning, bokslut, rapportering och upprättande av årsredovisning. Du har även erfarenhet av komplex momsredovisning där bolaget varit momspliktigt i Sverige och Europa. Det är meriterande om du är van vid att hantera komplex och transaktionsintensiv redovisning inom områden som anläggningstillgångar och varulager och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från bolag i förändring. Vidare har du en högskoleexamen i ekonomi samt är flytande i svenska och engelska.  

Som person är du driven och utvecklingsorienterad och du har en förmåga att skapa struktur och ordning. Du är en prestigelös lagspelare, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och du tar gärna initiativ till förändringar. Du är nyfiken och strävar alltid efter att lära dig mer och dela med dig av din kunskap. Vidare är du noggrann och har en analytisk förmåga och du trivs i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar där du har möjlighet att påverka.

Vad kan vi erbjuda dig? 
Voi är en fantastisk arbetsplats, med briljanta människor, goda förmåner för de anställda och möjligheten att vara del av en utveckling som gör skillnad i livet för miljontals människor över hela kontinenten.

Hos oss innebär varje dag olika utmaningar och möjligheter till att lära sig, skapa och utveckla. Vi strävar efter att bygga en inkluderande och stödjande miljö där alla, oavsett kön, ras, religion, ålder eller bakgrund, kan göra sitt bästa. När du jobbar på Voi är du en del av ett lag och en familj och vi ger dig friheten att bestämma var du bäst utför ditt jobb.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Voi Technology med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakt Elin Allskog på elin.allskog@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

 

Sök jobbet

Om Voi Technology AB

Voi Technology startade i Sverige 2018 och erbjuder delning av elektriska skotrar. Sedan 2018 har Voi vuxit från ett start-up till ett företag som omsätter miljoner och har 500 anställda över hela Europa. Voi har sitt huvudkontor i Stockholm och är verksamt i flera europeiska länder, såsom Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien och Schweiz. Gå gärna in och läs mer på vår hemsida https://www.voiscooters.com/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv