Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Accounting Manager till KaroPharma

Redovisnings­chefStockholm

Accounting Manager till KaroPharma

Är du intresserad av att utveckla dig redovisningstekniskt i en global, händelserik verksamhet med höga ambitioner avseende kvalitet, digitalisering och kompetens? Då kan rollen som Accounting Mgr hos oss på Karo Pharma vara din nästa utmaning.

Vad kan Karo Pharma erbjuda dig?
Karo Pharma omsätter cirka 3 miljarder SEK varav cirka 1 miljard i det svenska bolaget. Då vi genom att köpa rättigheter, varumärken, globalt och sedan sälja globalt innebär det en stor mängd förvärv och en verksamhet med komplexa flöden, många valutor samt många olika typer av moms och skatt – en spännande miljö.

Som Accounting Mgr hos Karo Pharma kommer du att ansvara för cirka fyra legala enheter och arbeta tätt tillsammans med ytterligare en Accounting Mgr som ansvarar för andra legala enheter.  Ni tillhör ekonomifunktionen på det svenska moderbolaget tillsammans med fyra redovisningsekonomer och en robot samt har ett nära samarbete med vår gruppfunktion. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och rapporterar till Finance Manager Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter                                                                                                                                                                                

  • Månads-, kvartals-, samt årsbokslut
  • Bollplank till övriga redovisningsfunktionen
  • Koncernrapportering
  • Samarbete med gruppfunktion avseende vissa redovisningsfrågor
  • Finansiell rapportering
  • Analys i samband med bokslut och rapportering
  • Implementering av nya förvärv
  • Aktiv i dialogen med externa revisorer
  • Kontinuerlig utveckling av processer och rutiner kopplat till vårt systemstöd IFS.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av komplex redovisning i en större verksamhet. Du har ett genuint intresse för att utveckla processer och rutiner samt behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.  För att trivas hos oss behöver du vara flexibel och prestigelös samt ha en förmåga att växla mellan detaljfokus och en övergripande helhet. Självklart arbetar du strukturerat samt kvalitetsmedvetet och uppskattar en föränderlig miljö. 

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Karo Pharma med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se 072-535 8202 eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se, 070-8971157. Då intervjuer och urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.  

Sök jobbet

Om Karo Pharma

KaroPharma är ett kommersiellt hälsovårdsföretag. Vi vägleds av vårt syfte att hjälpa människor att hålla sig friska. God hälsa innebär att undvika allvarliga sjukdomar eller sjukhusvistelse. Men det betyder också att kunna styra över sin egen hälsovård och känna sig frisk. Varje dag. Vi äger och marknadsför en rad väldokumenterade och pålitliga varumärken inom vardagshälsa. Vi hjälper människor att fatta sunda beslut och välja den produkt som kan förebygga eller behandla problem som de har. Vi vill ge människor kontroll över sin vardagshälsa. Genom att ge dem verktygen till att göra smartare val tror vi att vi kan öka deras livskvalitet och hjälpa dem leva livet fullt ut. För mer information vänligen besök www.karopharma.se
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv