Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Accounting Manager till Foxway Education AB

Redovisnings­chefGöteborg

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är vi en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål. Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör vi det digitala livet enkelt för våra kunder. Det gör vi genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, oss och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att vi vuxit kraftigt de senaste åren. Är du vår nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans med oss?

Koncernens ekonomiteam sitter i Göteborg och Växjö där 3 personer är placerade i Göteborg och 5 personer i Växjö. Vi söker nu en Accounting Manager till Foxway Education i Göteborg.

 

Om rollen

Foxway erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en omväxlande och utvecklande roll som Accounting Manager. I rollen som Accounting Manager för Foxway Education kommer du att arbeta med helheten inom redovisningen och ha personalansvar för ekonomiteamet i Göteborg som idag består av 2 personer. Du kommer att ha ett övergripande kvalitets- och koordineringsansvar över den löpande redovisningen och bokslutsprocessen. I nära samarbete med övriga i ekonomiteamet driver du resultatrapportering och tar ett övergripande kvalitetsansvar för resultat- och balansräkningen. I din roll kommer du att vara en viktig del i att driva utvecklingen av ekonomiteamets processer och rutiner framåt.

 

Som Accounting Manager är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Personalansvar
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Koncernrapportering
  • Likviditetsplanering
  • Uppföljning och analys av resultatutfall
  • Årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Kontakt med revisorer och övriga myndigheter
  • Aktivt driva processutveckling och förbättring av rutiner för ekonomiteamet

 

Vem söker vi?

Du har flera års erfarenhet av att självständigt arbeta med bokslut och koncernrapportering samt har mycket goda kunskaper inom svenska redovisnings- och skatteregler. Vi ser att du drivs av och har erfarenhet av att utveckla rutiner och processer samt utveckla personerna i ditt team. För tjänsten krävs att du är en van Excelanvändare och kan hantera stora transaktionsmängder samt avstämningar och analyser. Vi använder Visma Business som affärssystem så erfarenhet från detta system är meriterande.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du är duktig på att kommunicera och tar gärna på dig en rådgivande roll i dialogen med interna kollegor. Struktur kommer naturligt för dig och du har en hög analytisk förmåga och är bra på att hantera många frågor samtidigt. Du trivs med att driva utveckling och har en god samarbetsförmåga för att tillsammans med teamet leverera kvalitet.

För oss är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla. Vi välkomnar din ansökan!

 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Foxway med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Linden på telefon 0760-30 31 00 alternativt Linda Målberg, på telefon 0733-80 77 88. Varmt välkommen med din ansökan via www.mpyafinance.se.

Sök jobbet

Om Foxway AB

Med över 600 anställda i fem olika länder så kan vi hjälpa dig att hitta rätt väg i det digitala livet, och göra din arbetsdag enklare. Vi löser dina problem, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vår vision är att göra det digitala livet enklare. Det är vårt bidrag till en positiv förändring i samhället. Vi vill förenkla dina IT-tjänster och göra dem hållbara. Så att ni kan fokusera på ni är bäst på. Det är så vi sparar tid, pengar och på miljön.  Vår ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik.   Läs gärna mer på www.foxway.com
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv