Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (12)

Göteborg (5)

Malmö (3)

Helsingborg (0)

Uppsala (0)

Vad vill du jobba med?

Controller till start-up inom FinTech i Malmö

Sugen på något nytt? Kanske både ny tjänst och nytt bolag, där du själv formar din roll? En möjlighet där du inte bara utformar din roll utan även sätter upp ramar för en fungerande ekonomiavdelning i framtiden. En chans att få vara med och påverka från start och sätta dina egna avtryck i bolaget.

ControllerMalmö

Redovisningsansvarig till Newsec

Vi söker nu en Redovisningsansvarig med stort engagemang och som vill ha fokus på kundrelationer. Du kommer bland annat att arbeta med ekonomisk rapportering, redovisning och bokslutshantering och se till att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning. Newsec Property …

Redovisnings­chefGöteborg

Accounting Manager APM Terminals

Tjänsten innebär att leda arbetet inom redovisning, såväl rutiner som system – samt samordna processer inom organisationen. Här kommer du få möjligheten att arbeta brett med redovisningsorienterade frågor, i en dynamisk företagsmiljö. Du rapporterar till CFO och placeringen är i Göteborgs hamn.

Redovisnings­chefGöteborg

Business Controller Rusta

Är du redo för en ny utmaning som Business Controller? Har du erfarenhet från detaljhandeln och vill arbeta på ett dynamiskt företag som befinner sig i en stark expansionsfas? Då kan tjänsten som Business Controller på Rusta vara precis det du söker! Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder …

Business ControllerStockholm

Business Controller till Polypeptide i Malmö

Här finns chansen för dig som vill arbeta nära verksamhet i en spännande organisation och bransch. Polypeptide söker efter en person som vill arbeta högt och lågt, med inblick i hela verksamheten. Som enda Business Controller för det svenska bolaget erbjuds du att arbeta självständigt och utan fasta

Business ControllerMalmö

CFO till WALLENIUS SOL

Förutom traditionella ekonomichefsuppgifter såsom redovisning, rapportering och budgetering samt likviditetsplanering och finansiering, så handlar rollen som CFO på WALLENIUS SOL om att stötta den kommersiella och operativa verksamheten med analyser och beslutsunderlag.

CFOGöteborg

Group Business Controller till PriceRunner

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för dig! PriceRunner söker nu en analytisk och affärsinriktad Group Business Controller som vill vara med och utveckla och stötta affären.

Business ControllerStockholm

Financial Controller till Voi Technology

Är du en engagerad och självgående Financial Controller eller senior redovisningsekonom som vill ta ditt nästa steg i karriären? Trivs du i en dynamisk och föränderlig miljö där du har möjlighet att driva förändring och utveckling?

Financial ControllerStockholm

Accounting Manager Tink

Nu har du chansen att få bli en del av ett av Europas ledande fintech-bolag. På Tink skapar vi grunden för en ny finansvärld att byggas på. Livet På Tink Genom att ständigt utmana oss själva att gå längre och göra bättre – utvecklar vi banbrytande tjänster som företag kommer att använda för att …

Redovisnings­chefStockholm

Ekonomiansvarig till Strand AB

Som Ekonomiansvarig på STRAND AB behöver du vara en duktig redovisare samt ha en god förståelse för redovisningsprocesser. Du kommer få ansvaret att förbättra och vidareutveckla arbetssätt och rutiner, och rollen kommer innebära arbete från ”ax till limpa”.

EkonomichefGöteborg

Business Controller Group till Haldex

Här finns en unik möjlighet för dig som tycker om att jobba på strategisk nivå men som också vill jobba operativt och inte tappa närheten till affären. Du får möjlighet till en brant utvecklingskurva i en roll med stora utvecklingsmöjligheter!

Business ControllerStockholm

Head of Group Accounting till Cint

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt tech-bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Vi söker nu Head of Group Accounting till Cint där du kommer ha en nyckelroll i finansfunktionen med ansvar för konsolidering och extern rapportering.

Koncern­redovisningStockholm

Rekryteringskonsult Mpya Finance

Är du redo för att fortsätta din resa med oss? Är du en erfaren rekryteringskonsult och känner att nu är tiden rätt för att ta steget och göra en Mpya? Vill du utvecklas och samtidigt vara en del i en jamii ya kipekee? Då kan Mpya Finance vara helt rätt för just dig! (Om du undrar, betyder mpya …

Stockholm

Senior Redovisningsekonom till Björn Borg

Är du en målmedveten och erfaren redovisningsekonom som är mode- och sportintresserad? Vill du göra skillnad och ingå i dynamiskt bolag? Då kan tjänsten på Björn Borg vara rätt tjänst för just dig! Vi som jobbar på Björn Borg drivs av att få våra konsumenter att känna sig aktiva och attraktiva. …

Redovisnings­ekonomStockholm

Koncernredovisningschef till Dedicare

Vill du ha en operativ ledarroll i ett dynamiskt och framgångsrikt bolag? Vi söker en engagerad koncernredovisningschef till Dedicare, ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete.

Redovisnings­chefStockholm

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Vill du ingå i ett sammansvetsat och mångfacetterat team där gemenskap, kreativitet och glädje är en vanlig dag på jobbet? I ett team som är en blandning av människor med olika erfarenheter och där vi alla delar varandras idéer och erfarenheter?

Mpya-konsultStockholm

Redovisningschef till ByggVesta

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och personalansvar? Vill du arbeta i ett bolag som fokuserar på samhällsnytta, omtanke och långsiktighet? Då kan tjänsten som Redovisningschef på ByggVesta vara rätt tjänst för just dig!

Redovisnings­chefStockholm

RD&E Controller

Vill du vara med och fatta beslut som kan rädda liv? Autoliv ligger i absolut framkant vad gäller utveckling och produktion av säkerhetssystem för bilar. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med spännande teknik i utmanande miljöer tillsammans med individer som hjälper varandra att …

Business ControllerGöteborg

Business Controller Produktion till Weber, Saint-Gobain

Är du en driven Business Controller med erfarenhet av produktion som triggas av utveckling och innovation? Sök då rollen som Plant Controller på Weber, Saint-Gobain – en entreprenörsdriven organisation där vi tillsammans gör morgondagens värld bättre!

ControllerStockholm

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb