Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (11)

Göteborg (6)

Malmö (7)

Helsingborg (0)

Vad vill du jobba med?

Financial Accountant till dentsu

Är du driven, ansvarfull och serviceminded samt en person som trivs med många kontaktytor? Har du några års erfarenhet inom redovisning och drivs av att effektivisera processer och arbetssätt? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Vi tror du är …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Redovisningsansvarig till Christian Berner Business Services

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Har du ett stort intresse för kvalificerad redovisning och ett analytiskt sinne? Christian Berner Business Services söker nu en Redovisningsansvarig som triggas av utmaningar och vill vidareutveckla …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Bolagsekonom till Fabege

Fabege söker nu en bolagsansvarig redovisningsekonom med intresse av robotisering. Här får du chansen att komma in i ett spännande skede och vara med på Fabeges fortsatta resa av utveckling av processer och rutiner med hjälp av RPA.

Redovisnings­ekonomStockholm

Koncernredovisningschef till Fabege

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning, konsolidering och personalansvar? Vill du arbeta i ett bolag där du får möjlighet att delta i det fortsatta arbetet med robotisering? Då kan tjänsten som Koncernredovisningschef till Fabege vara rätt tjänst för just dig

Koncern­redovisningStockholm

Redovisningsekonom till 2Secure

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Vill du vidareutveckla dina kunskaper i ett spännande bolag som verkar för ett tryggare samhälle? Då kan tjänsten på 2Secure vara rätt tjänst för just dig! 2Secure är ett konsultbolag specialiserat …

Redovisnings­ekonomStockholm

Senior Accountant till BHG Group i Malmö

Till teamet på BHG Group söker vi nu en senior redovisningsekonom som vill växa med gruppen. Tjänsten är belägen på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till CFO. BHG erbjuder en positiv och fri miljö där saker händer hela tiden och där idéer tas väl om hand.

Redovisnings­ekonomMalmö

Group Finance Controller till Trelleborg AB

På Trelleborg erbjuds du en positiv och dynamisk miljö med engagerade kollegor som brinner för bolaget och dess produkter. Som Group Finance Controller ingår du i ett team med åtta anställda och rapporterar till VP Group Finance.

Group ControllerMalmö

Redovisningsansvarig Foxway

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är vi en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål. Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör vi det digitala livet enkelt för våra …

Redovisnings­chefGöteborg

Ekonomiansvarig till spännande E-handelsbolag i Malmö

Välkommen till bolaget där det händer och det händer snabbt! Följ med på resan och bli en del av ett entreprenöriellt team i ett bolag där man värnar om hög trivsel på arbetet. Är du en driven redovisningsekonom eller revisor som vill ta nästa steg och bli ekonomiansvarig?

Redovisnings­chefMalmö

Kvalificerad redovisningsekonom till Capio

Capio söker nu en självständig och engagerad redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Rollen kommer innebära en kombination av utvecklande och operativt arbete i ett företag som står för starka värderingar och där det finns stora möjligheter att växa.

Redovisnings­ekonomStockholm

Senior Business Controller till KPMG

Vill du arbeta både affärsnära och strategiskt i ett av världens ledande konsultbolag? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för just dig! KPMG söker nu en senior Business Controller som vill vara med att stötta och utveckla verksamheten i nära samarbete med företagsledning och CFO.

Business ControllerStockholm

Senior Business Controller Bageri till Pågen

Vi söker en erfaren Business Controller som kommer att arbeta nära bagerierna i Malmö och Göteborg med stort fokus på effektivitet och kapacitet som ska säkerställa process och underlag för en effektiv och säker hantering av större investeringsprojekt

Business ControllerMalmö

Senior Financial Controller Telenor

Telenor söker nu en engagerad och strukturerad Senior Financial Controller till Financial Controller teamet. För Telenor kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att …

Financial ControllerStockholm

Ekonomichef till Geotech AB

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Vill du arbeta för ett företag som har stora ambitioner och där du får möjligheten att se och påverka helheten? Geotech söker nu en analytisk, affärsinriktad och operativ Ekonomichef som vill vara med och utveckla och …

EkonomichefGöteborg

Controller till start-up inom FinTech i Malmö

Sugen på något nytt? Kanske både ny tjänst och nytt bolag, där du själv formar din roll? En möjlighet där du inte bara utformar din roll utan även sätter upp ramar för en fungerande ekonomiavdelning i framtiden. En chans att få vara med och påverka från start och sätta dina egna avtryck i bolaget.

ControllerMalmö

Accounting Manager APM Terminals

Tjänsten innebär att leda arbetet inom redovisning, såväl rutiner som system – samt samordna processer inom organisationen. Här kommer du få möjligheten att arbeta brett med redovisningsorienterade frågor, i en dynamisk företagsmiljö. Du rapporterar till CFO och placeringen är i Göteborgs hamn.

Redovisnings­chefGöteborg

Group Business Controller till PriceRunner

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för dig! PriceRunner söker nu en analytisk och affärsinriktad Group Business Controller som vill vara med och utveckla och stötta affären.

Business ControllerStockholm

Sr Redovisningsspecialist till Voi Technology

Har du ett stort intresse för kvalificerad redovisning och ett analytiskt sinne? Drivs du av att supporta andra och att vara specialist inom ditt område? På Voi trivs vi i en dynamisk och föränderlig miljö där vi driver på förändring och utveckling, vill du vara med?

Financial ControllerStockholm

Accounting Manager Tink

Nu har du chansen att få bli en del av ett av Europas ledande fintech-bolag. På Tink skapar vi grunden för en ny finansvärld att byggas på. Livet På Tink Genom att ständigt utmana oss själva att gå längre och göra bättre – utvecklar vi banbrytande tjänster som företag kommer att använda för att …

Redovisnings­chefStockholm

Head of Group Accounting till Cint

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt tech-bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Vi söker nu Head of Group Accounting till Cint där du kommer ha en nyckelroll i finansfunktionen med ansvar för konsolidering och extern rapportering.

Koncern­redovisningStockholm

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Vill du ingå i ett sammansvetsat och mångfacetterat team där gemenskap, kreativitet och glädje är en vanlig dag på jobbet? I ett team som är en blandning av människor med olika erfarenheter och där vi alla delar varandras idéer och erfarenheter?

Mpya-konsultStockholm

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb