Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (8)

Göteborg (3)

Malmö (4)

Helsingborg (1)

Uppsala (0)

Vad vill du jobba med?

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Vill du ingå i ett sammansvetsat och mångfacetterat team där gemenskap, kreativitet och glädje är en vanlig dag på jobbet? I ett team som är en blandning av människor med olika erfarenheter och där vi alla delar varandras idéer och erfarenheter?

Mpya-konsultStockholm

Senior Business Controller till OBOS Nya Hem

OBOS Nya Hem söker nu en driven och affärsinriktad Business Controller som vill vara med och starta upp OBOS Nya Hem. Bolaget är i uppstartsfas och tjänsten är en nyckelroll inom bolaget. Det är en unik möjlighet att få vara med på en spännande resa.

Business ControllerStockholm

Business Controller till Euroflorist

Vill du arbeta i en trivsam organisation som präglas av entreprenörsanda? Euroflorist söker nu en förändringsorienterad Business Controller för region Skandinavien. I rollen som Business Controller följer du upp lönsamheten och arbetar med affärsutveckling och olika affärsprojekt.

Business ControllerMalmö

Redovisningsekonom till globalt bolag i Malmö

Välkommen till det vänliga bolaget. Det familjära och det trygga. Ett bolag där man tar hand om varandra, där man jobbar med varandra och inte för varandra. Välkommen till en bred roll, med stor utvecklingspotential.

Redovisnings­ekonomMalmö

Koncernredovisningschef till nordisk koncern

Vill du ha en operativ ledarroll i ett dynamiskt och framgångsrikt bolag? Vi söker nu en engagerad koncernredovisningschef till ett större bemanningsföretag, primärt verksamt i Sverige, Norge och Danmark men med ambition om vidare geografisk expansion. I rollen har du personalansvar för fem …

Redovisnings­chefStockholm

Redovisningschef till ByggVesta

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och personalansvar? Vill du arbeta i ett bolag som fokuserar på samhällsnytta, omtanke och långsiktighet? Då kan tjänsten som Redovisningschef på ByggVesta vara rätt tjänst för just dig!

Redovisnings­chefStockholm

Redovisningschef Burenstam & Partners

Vill du utvecklas i rollen som Redovisningschef och vara en del av ett bolag i ett expansivt skede? Är du en utåtriktad ekonom som trivs i ett familjärt bolag med starkt kundfokus? Då kan tjänsten som Redovisningschef på Burenstam & Partners vara rätt tjänst för just dig! Burenstam & Partners …

Redovisnings­chefStockholm

Redovisningsekonom till Franshill Förvaltning AB

Är du redo för nya utmaningar? Vill du känna den där känslan av att vara med om något nytt? En ny roll, ett bolag i en spännande fas, en omgivning där alla är lyhörda och blickar framåt? Franshill är det familjära fastighetsbolaget som ständigt växer.

Redovisnings­ekonomMalmö

RD&E Controller

Vill du vara med och fatta beslut som kan rädda liv? Autoliv ligger i absolut framkant vad gäller utveckling och produktion av säkerhetssystem för bilar. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med spännande teknik i utmanande miljöer tillsammans med individer som hjälper varandra att …

Business ControllerGöteborg

Business Controller Produktion till Weber, Saint-Gobain

Är du en driven Business Controller med erfarenhet av produktion som triggas av utveckling och innovation? Sök då rollen som Plant Controller på Weber, Saint-Gobain – en entreprenörsdriven organisation där vi tillsammans gör morgondagens värld bättre!

ControllerStockholm

Ekonomiansvarig till NCAB Group Sweden

Är du en driven, självgående och erfaren redovisningsekonom som trivs i ett familjärt bolag med internationell prägel? Är du dessutom en flexibel person som trivs med att skapa struktur och effektivitet? Då kan denna roll på NCAB Group Sweden vara något för dig!

Redovisnings­ekonomStockholm

Redovisningsekonom

Är du driven, ansvarfull och serviceminded samt en person som trivs med många kontaktytor? Har du några års erfarenhet inom redovisning och drivs av att effektivisera processer och arbetssätt? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Vi tror du är …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Ekonomichef till Cereb

Är du en erfaren och engagerad ekonom som drivs av förändring, effektivisering och utveckling? Vill du arbeta i ett bolag som gör skillnad på riktigt? Då kan tjänsten som Ekonomichef på Cereb vara rätt tjänst för just dig! Cereb är en privat vårdgivare med specialistkompetens inom …

EkonomichefStockholm

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb