Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (8)

Göteborg (2)

Malmö (6)

Helsingborg (0)

Uppsala (1)

Vad vill du jobba med?

Business controller

Vill du ha en ansvarsfull roll på ett framgångsrikt företag på Lindholmen i Göteborg? Är du en affärsinriktad Business controller som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Då kan du vara Norconsults nästa medarbetare. Norconsult är det stora bolaget med det lilla företagets kultur …

Business ControllerGöteborg

Group Financial Controller till Euroflorist i Malmö

Euroflorist söker nu en Group Financial Controller som kommer att arbeta i en ganska bred roll med koncernredovisning, konsolidering samt även Treasury och skatt. På Euroflorist erbjuds du en positiv och dynamisk miljö med engagerade kollegor som brinner för bolaget och dess produkter.

Koncern­redovisningMalmö

Senior Project Controller KeyPlants

Är du en handlingskraftig och analytisk person som är redo för nya utmaningar? Drivs du av utveckling och vill du fortsätta utvecklas i ett spännande och dynamiskt bolag? Då kan tjänsten Senior Project Controller KeyPlants vara tjänsten för just dig! KeyPlants är ett väletablerat och …

ControllerStockholm

Redovisningsansvarig till POC

POC letar nu efter en driven och erfaren redovisningsansvarig som skall ansvara för att driva och samordna redovisningen i POCs internationella dotterbolag och filialer som finns i Österrike, Tyskland, Nederländerna, Frankrike, Schweiz, Australien, Nya Zeeland, Norge och Storbritannien. …

Redovisnings­ekonomStockholm

Head of Group controlling till Nobina

Är du en engagerad, trygg controllerchef som brinner för att skapa struktur och driva förändring? Vill du arbeta i ett bolag som bidrar till ett mer hållbart samhälle? Då kan tjänsten som Head of Group controlling på Nobina vara en tjänst för just dig!

ControllerStockholm

Nordisk Finance Manager till Veolia Nordic

Brinner du för redovisning, personalansvar och förändringsprojekt? Vill du arbeta i ett internationellt bolag med huvudansvar för de nordiska bolagens redovisning och koncernredovisning? Då kan tjänsten som Nordisk Finance Manager på Veolia Nordic vara något för just dig!

CFOStockholm

Manager Group Accounting to Heimstaden Malmö

You will be part of the fastest growing real estate company in Europe and we have no intention of slowing down. We offer you the opportunity to work close to where the decisions are made.

Koncern­redovisningMalmö

Group Financial Controller to Heimstaden Malmö

You will be part of the fastest growing real estate company in Europe and we have no intention of slowing down. We can offer you challenging tasks, fun and experienced colleagues, an international- and dynamic workplace in our beautiful head office in Malmö.

Malmö

Business Controller till Envirotainer

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära i ett bolag i stark tillväxt? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för dig! Envirotainer söker nu en affärsorienterad Business Controller som vill vara med att utveckla och stötta verksamheten.

Business ControllerStockholm

Group Sustainability Controller to Heimstaden Malmö

Do you wish to be involved in building a key function to lead Heimstaden into a more sustainable future? If you have a great interest in sustainability issues and want to support Heimstadens development in such improvements – this is the position for you!

ControllerMalmö

CFO till Newgen Distribution

Vi söker en affärsdriven CFO som vill vara med på Newgen Distributions tillväxtresa! Trivs du i en dynamisk miljö där du kan göra skillnad? Är du trygg i dina redovisningskunskaper samtidigt som du har stort intresse för affären? Då kan det vara dig vi söker!

CFOStockholm

Business Controller till Cramo

Är du en framåtlutad, prestigelös Business Controller som älskar att jobba nära verksamheten? Har du erfarenhet av att arbeta i en större organisation och trivs som bäst i en dynamisk miljö med många kontaktytor? Då kan rollen som Business Controller på Cramo vara en tjänst för just dig!

Business ControllerStockholm

Senior Accountant till Arjo Nordics

Vill du vara med och bygga upp Financeavdelningen i ett globalt bolag som verkar i en mycket spännande bransch? Arjo Nordics är i full gång med att etablera ekonomifunktionen på huvudkontoret i Malmö och här erbjuds du en bred nyckelroll inom redovisning som du själv är med och skapar.

Redovisnings­ekonomMalmö

Redovisningschef till Veolia Nordic

Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Brinner du för redovisning och personalansvar? Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion?

Redovisnings­chefStockholm

CFO till Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfater. Som CFO på Unibap ansvarar du för den finansiella agendan i samarbete med företagets CEO och har i uppdrag att driva och utveckla en strategisk och affärsdriven ekonomifunktion.

CFOUppsala

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb