Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

2 Redovisningsekonomer till Lideta Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Länge har du sett Lideta lite som ett drömföretag, ett företag som står för något bra, men pendlingen från Malmö till Helsingborg har satt stopp för din önskan om att jobba där. Dags att tänka om, nu flyttar nämligen Lideta till centrala Malmö! I nya lokaler precis vid centralstationen är det nu dags att bygga upp redovisningsavdelningen igen och i den takt som Lideta växer utökas samtidigt teamet. Vi söker därför inte mindre än två redovisningsekonomer till det nya kontoret, och du är efterlängtad!

Redovisningsteamet på Lideta bjuder upp till härlig stämning, mycket humor och ett fint och nära samarbete, där det viktigaste är att dela med sig av sina kunskaper och att hjälpas åt. Teamet består av fem personer och man rapporterar till redovisningschef Charlotte Törnquist. En lugn och harmonisk ledare som alltid finns där för dig.

Lideta består av ca 45 bolag och redovisningen för dessa sköts från kontoret i Malmö. Du blir totalansvarig för några av bolagen där verksamhetscheferna blir dina huvudsakliga kontaktytor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads- samt årsbokslut
  • Årsredovisningar
  • Skattehantering
  • Ad hoc- projekt
  • Utveckla processer och rutiner
  • Kund- och leverantörsreskontra

Denna tjänst erbjuder stor möjlighet till utveckling via projekt även utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i några år och känner dig bekväm i rollen. Du är prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg?

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Lideta med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se .

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Lideta AB

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk primärvård som grundades 2001 av allmänläkaren Simon Larsson.
Idag är Lideta Sveriges tredje största privata aktör inom svensk primärvård med cirka 75 vårdenheter i 12 regioner och ca 3000 medarbetare.
I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia, Skandinaviens största bolag inom barn- och kvinnosjukvård, BrolinWestrell, branschledande inom krishantering och Företagshälsovård, LARO Sund inom beroendevård samt hemsjukvårdsbolaget Sjöströms Hemservice.
Nyligen förvärvades även vårdbolaget Prima en av Sveriges största vårdgivare inom barn- och vuxenpsykiatri samt privata vårdaktören Unicare.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv