Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

2 Business Controllers till Lideta i Malmö

Business ControllerMalmö

2 Business Controllers till Lideta i Malmö

Lideta är ett av de snabbast växande vårdbolagen i Sverige och nu rekryterar de två Business Controllers. Här får du möjligheten att vara med på en riktigt spännande tillväxtresa.  Du kommer att få arbeta med ekonomisk analys, resultatuppföljning och rapportering i en framåtlutad organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett härligt och energiskt team av fyra Business Controllers. Ni stöttar regioncheferna och du får ansvar för några regioner. Du rapporterar till Calle som är chef för Business Control. Calle är en stödjande, pedagogisk chef som ser sig själv mer som en teamledare än chef. ”Vi driver controllingfunktionen tillsammans”, säger han.

Tjänsten är placerad på Lidetas nya huvudkontor nära centralstationen i Malmö. Men i och med att de är under flytt, så kommer första anställningstiden vara på kontoret i centrala Helsingborg. Resor till övriga regioner förekommer som en del av rollen.
 

Huvudsakliga ansvarsområden som Business Controller:

  • Resultatuppföljning och analys
  • Rapportering och budgetarbete
  • Vara stöd till regionchefer
  • Involverad i M&A och Due Diligence
  • Analysarbete kring förvärv och expansion av verksamheten
  • Olika förändringsprojekt och affärsutveckling
  • Utveckling av processer och rutiner

 

Är det dig vi söker?
För att trivas i rollen är du engagerad, analytisk och noggrann. Du arbetar proaktivt, har en pedagogisk ådra och har lätt för att skapa bra relationer i organisationen. Vi tror att du är civilekonom och har arbetat som Controller under ca 3 år. Ditt systemintresse är stort och du har mycket goda kunskaper inom Excel. Från och med våren 2022 flyttar huvudkontoret till centrala Malmö.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Lideta med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Sök jobbet

Om Lideta AB

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk primärvård som grundades 2001 av allmänläkaren Simon Larsson.
Idag är Lideta Sveriges tredje största privata aktör inom svensk primärvård med cirka 75 vårdenheter i 12 regioner och ca 3000 medarbetare.
I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia, Skandinaviens största bolag inom barn- och kvinnosjukvård, BrolinWestrell, branschledande inom krishantering och Företagshälsovård, LARO Sund inom beroendevård samt hemsjukvårdsbolaget Sjöströms Hemservice.
Nyligen förvärvades även vårdbolaget Prima en av Sveriges största vårdgivare inom barn- och vuxenpsykiatri samt privata vårdaktören Unicare.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv