Elin Lindén

Göteborg

Rekryteringskonsult

+46 76 030 31 00

Connecta med mig

Mycket tid spenderas med familj, här är jag tillsammans med min dotter. Men bilden symboliserar också ett stort intresse för det vi bär på våra huvuden, blommor och trädgård – där spenderas många timmar både rent fysiskt men också mentalt i förberedande syfte. I en värld som annars består av mycket människor, möten och siffror är den kreativa fritidssysslan som balsam för själen.

Jag överkonsumerar all typ av kultur, men framför allt konserter och diverse dansföreställningar. Jag sjunger hellre än bra, men har däremot dansat hela mitt liv. Numera har lektionerna i klassisk balett bytts ut mot 30+ dans av varierad karaktär. Men jag känner mig som 15 år på dansgolvet.

Jag säger hellre ja en nej, och att testa och få lära nytt är både kul och utmanade. Jag började rida i vuxen ålder, två år innan barnen kom. Nu är stallet en lugn oas där jag önskar att jag hann spendera mer tid.

När vi inte hänger i stallet spenderas också tid på hockeyrinken, fotbollsplanen, innebandyläktaren, intill plinten på gymnastiklektionen eller i danssalen. Vi är en aktiv familj, och jag älskar det. Full fart! Och gärna tillsammans med nära och kära, här en familjmatch på Vapenvallen i Huskvarna.