Frukostföreläsning: Träna för din hjärna – föreläsningen “Hjärnstark” med Anders Hansen 20 april

Alla händelser i kalendariumet
mpya logo

mpya kalender ikon20 Apr 2018

Stockholm

Träna för din hjärna – föreläsningen “Hjärnstark”

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss. Och det här gäller för både barn och vuxna, ja, till och med för äldre!

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Mpya Finance under temat ”Hjärnstark”. När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre. Träning påverkar även koncentrationen, minnet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens. Du tänker helt enkelt snabbare och kan lägga i en extra ”mental växel”, till exempel för att kunna koncentrera dig när det är stökigt omkring dig.

När, vad, hur

  • Dag Fredag 20 april
  • Start Frukost 07:30
  • Plats Vasagatan 7, konferensanläggning 7A
  • Anders Hansen föreläser 08:00 – 09.00

Anmälan till frukostföreläsningen sker till rikard.ivert@mpya.se. Antalet platser är begränsade

Om Anders Hansen

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, har skrivit böckerna “Hälsa på recept” och “Hjärnstark”. Han menar att fysisk aktivitet är det viktigaste man kan göra för sin hjärna. Anders ger konkreta tips på hur du ska röra på dig för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering!